Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Κροατία-Ελλάδα

Σήμερα στις 21:45, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κροατία, στο πλαίσιο των μπαράζ των προκριματικών του Μουντιάλ, και το ενδιαφέρον των ελληνικών φιλάθλων θα μονοπωληθεί από την προσπάθεια της Εθνικής μας να προκριθεί στην τελική φάση στη Ρωσία.

Παράλληλα, όμως, έντονο θα είναι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ακόμη και οι παίχτες που ήταν διχασμένοι ανάμεσα στο αν θα στοιχηματίσουν στο Κροατία-Ελλάδα, άλλωστε, σιγά-σιγά πείθονται, χάρη στις άφθονες προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες!

Μια τέτοια προσφορά** προέρχεται και από την στοιχηματική εταιρεία Novibet, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Ανταμοιβές για τα live στοιχήματα στο Κροατία-Ελλάδα

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες αποφασίσουν να στοιχηματίσουν απόψε στο Κροατία-Ελλάδα και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα θα μπορούν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά**. Για να δικαιούνται την ανταμοιβή, θα πρέπει να ανοίξουν την πλατφόρμα του live στοιχήματος της νόμιμης ιστοσελίδας Novibet, κατά τη διάρκεια του Κροατία-Ελλάδα, και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Αναλυτικότερα, μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, αλλά θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο live στοίχημα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης με του στοιχήματος που τοποθέτησαν στο live, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 10-24,99 ευρώ θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μικρής αξίας, αν στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και αν στοιχηματίσει 50 ευρώ και άνω θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη χωρίς ρίσκο στους παίχτες. Ακόμη κι αν χάσουν, άλλωστε, δεν πρόκειται να μειωθεί το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Η Novibet έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βόρεια Ιρλανδία και Ελβετία.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία