Ανταμοιβές μέσω των live στοιχημάτων στο Μουντιάλ από την εταιρία στοιχήματος Mybet

Για μια ακόμη φορά, η εταιρία στοιχήματος Mybet σκοπεύει να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν στους αγώνες του Μουντιάλ των επόμενων ημερών και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας διαρκεί έως τις 29 Ιουνίου και μέσω αυτής οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές, τοποθετώντας live στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα, κατά τη διάρκεια των αγώνων των επόμενων τριών ημερών. Οι παίχτες που θα καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, η οποία έχει τη μορφή στοιχήματος δίχως ρίσκο.

 

Διπλή αξία για τα live στοιχήματα του Μουντιάλ

Η προσφορά της Mybet ισχύει έως το βράδυ της 29ης Ιουνίου και έως τότε οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι όροι της προσφοράς αναφέρουν μια συγκεκριμένη συνολική αξία που θα πρέπει να έχουν τα live στοιχήματα, καθώς και τις ελάχιστες αποδόσεις, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για τους νικητές της προσφοράς

Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της Mybet θα δουν να πιστώνεται στον λογαριασμό τους ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα αυτό θα είναι διαθέσιμο για τις τρεις επόμενες ημέρες, προκειμένου να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet και να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να ρισκάρει τα χρήματα που διαθέτουν οι παίχτες στον λογαριασμό τους.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές της, συνεχώς ανακοινώνει για όσα μέλη της στοιχηματίζουν live στους αγώνες του Μουντιάλ ανταμοιβές είτε αφορά τους αγώνες της ημέρας όπως ανακοίνωσε χτες, είτε έχουν μακροχρόνια διάρκεια όπως ανακοίνωσε σήμερα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία