Ανταμείβει τα live στοιχήματα του τελικού Κυπέλλου η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Αυτό το Σάββατο, 12 Μαΐου, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμετρώνται για το Κύπελλο Ελλάδας, σε έναν τελικό που όλοι ελπίζουν ότι θα μας απασχολήσει για την αγωνιστική δράση. Και, φυσικά, ελπίδα όλων των παιχτών του στοιχήματος είναι να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τα στοιχήματά τους εκμεταλλεύομενοι μάλιστα τις προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Στην περίπτωση των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, μάλιστα, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους, αλλά και μια σειρά από ανταμοιβές.

Για να διεκδικήσουν τις εν λόγω ανταμοιβές, οι παίχτες θα πρέπει να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, εφόσον καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα μπορέσουν να κερδίσουν κάποιο από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που θα μοιράσουν οι υπεύθυνοι, κατά τη διάρκεια του τελικού.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στον τελικό Κυπέλλου

Αναλυτικότερα, η Novibet θα μοιράσει στα μέλη της που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Η προσφορά**, όμως, αφορά μόνον σε όσους τοποθετήσουν live στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον αυτά τα στοιχήματα καλύπτουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα αποφέρουν στους παίχτες μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή χάσουν.

Τα στοιχήματα που θα κερδίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet, τέλος, θα έχουν διαφορετική αξία, ανάλογα με τα live στοιχήματα που τοποθέτησαν. Η Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα διαφορετικής αξίας και όσο περισσότερα χρήματα στοιχηματίσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ τόσο μεγαλύτερης αξίας θα είναι τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που θα εξασφαλίσουν.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία