Νέα προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet για τους 16 του Μουντιάλ

Το Σάββατο 30 Ιουνίου, το Μουντιάλ περνά στη φάση των 16, με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου να αναμετρώνται για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο στους προημιτελικούς. Ο πρώτος αγώνας που ξεχωρίζει είναι αυτός ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή, ο οποίος διεξάγεται στις 17:00 του Σαββάτου και συνοδεύεται από μια συμφέρουσα προσφορά** στην στοιχηματική εταιρία Novibet.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά** της Novibet αφορά σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα κατά τη διθάρκεια του αγώνα. Οι παίχτες αυτοί, εφόσον καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή, η οποία μπορεί να τους αποφέρει νέα κέρδη, δίχως το παραμικρό ρίσκο.

 

Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του Γαλλία-Αργεντινή

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι να συντονιστούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Η προσφορά** ζητά στοιχήματα συγκεκριμένης ελάχιστης αξίας και ελάχιστων αποδόσεων και, εφόσον οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις, θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται.

Η προσφορά**, μάλιστα, ανταμείβει όλα τα live στοιχήματα, είτε κερδισμένα είτε χαμένα.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς**

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται: ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η στοιχηματική εταιρία. Η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο θα εξαρτάται από την αξία του live στοιχήματος και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μικρής αξίας θα εξασφαλίσουν στοιχήματα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεσαίας αξίας θα εξασφαλίσουν στοιχήματα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα μεγάλης αξίας θα εξασφαλίσουν στοιχήματα μεγάλης αξίας. Μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος, μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέροντας στα μέλη της μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία