Στοιχήματα στην Bundesliga με ανταμοιβή από την εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα που κρύβουν ακόμη μεγαλύτερη αξία, μέσω της νέας της προσφοράς. Η εν λόγω προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες της Bundesliga των επόμενων ημερών και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που θα αποφέρουν οι σωστές προβλέψεις τους, αλλά και μια ανταμοιβή.

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν από σήμερα στους αγώνες της Bundesliga και μπορεί να αποφέρει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ποιοι αγώνες και ποια στοιχήματα συμμετέχουν;

Στη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχήματος Mybet συμμετέχουν μόνον οι αγώνες της Bundesliga που διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν από σήμερα, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα (και αφού προηγηθεί εγγραφή στην προσφορά). Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αλλά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 50 ευρώ. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, μπορούν να κερδίσουν ή να χάσουν και πάλι να εξασφαλίσουν στους παίχτες την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά.

 

Στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο μέσω της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς. Πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 20% των στοιχημάτων που θα έχουν τοποθετήσει στην Bundesliga, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και το στοίχημα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet συνεχίζει να προσφέρει στοιχήματα στα μέλη της έτσι ύστερα από τους αγώνες του Europa League όπου και χάρισε στοιχήματα, σειρά παίρνει τώρα η Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία