Δωρεάν στοίχημα στην Premier League από τη BetFred

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου, η εταιρία στοιχήματος BetFred εγκαινιάζει μια σειρά καθημερινών προσφορών στο online στοίχημα, με αφορμή την εορταστική περίοδο και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και στους αγώνες της Premier League.

 

Η εορταστική περίοδος στη BetFred, λοιπόν, ξεκινά σήμερα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο στην Premier League. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, σε όσους προχωρήσουν σε προβλέψεις στους σημερινούς αγώνες της Premier League.

 

Για να δικαιούνται οι παίχτες το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει πρώτα να στοιχηματίσουν στους αγώνες της Premier League. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν live στοιχήματα σε τρεις τουλάχιστον αγώνες της Premier League. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Ανεξάρτητα, λοιπόν, από το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα τρία απαραίτητα στοιχήματα θα κερδίσουν ένα δωρεάν, αξίας ίσης με τον μέσο όρο της αξίας των στοιχημάτων τους. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε από τους αγώνες της Πέμπτης, ώστε να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Στην προσφορά συμμετέχουν όλα τα live στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους σημερινούς αγώνες της Premier League, μέσω κινητού ή υπολογιστή. Ωστόσο, δε συμμετέχουν αυτά που θα κλείσουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out. Όσοι θέλουν, τέλος, να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να συνδεθούν πρώτα με τον λογαριασμό τους και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά.

 

Οι Έλληνες παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να κερδίσουν το δωρεάν αυτό στοίχημα καθώς η BetFred δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfred και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία