Μειωμένο ρίσκο στο Copa America υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά** για τα μέλη της και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα στο Copa America. Τη νέα αυτή προσφορά** θα μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Παραγουάη.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν. Και η αποζημίωση θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη και να αυξήσουν ξανά το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Στην νέα προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν είτε πριν είτε μετά την έναρξη του Βραζιλία-Παραγουάη και να επιλέξουν οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, αρκεί να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, το στοίχημά τους θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχει στην προσφορά**.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά** της Novibet. Τα παραπάνω στοιχήματα, λοιπόν, θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που χάσουν για οποιοδήποτε λόγο, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση της προσφοράς** θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας. Το στοίχημα, έπειτα, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, ενώ τα κέρδη που ενδεχομένως αποφέρει θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Εκτός από το μειωμένο ρίσκο στον αγώνα Βραζιλία-Παραγουάη του Copa America, η Novibet ανακοίνωσε και τον αγώνα Σενεγάλη-Αλγερία του Κόπα Άφρικα με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία