Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Ανταμοιβές για τους νικητές του Τσεχία-Γερμανία

Η εταιρεία Mybet είναι μία από τις εταιρίες στοιχημάτων εκείνες που συχνά-πυκνά παραβιάζουν τον κανόνα του στοιχήματος που θέλει τους νικητές να κερδίζουν απλά αυτά που δικαιούνται, βάσει των αποδόσεων και των χρημάτων που έχουν στοιχηματίσει. Την ίδια τακτική ακολουθεί και σήμερα, ανακοινώνοντας μια νέα προσφορά για όσους στοιχηματίσουν στον προκριματικό αγώνα του Μουντιάλ ανάμεσα σε Τσεχία και Γερμανία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά στο Τσεχία-Γερμανία θα προσθέσουν στα κέρδη τους και μία επιπλέον ανταμοιβή, η οποία θα τους δώσει την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Διπλή νίκη στο Τσεχία-Γερμανία

Αναλυτικότερα, όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα πρέπει να τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Τσεχία και Γερμανία και να κερδίσουν. Εφόσον τα καταφέρουν, μαζί με τα κέρδη που δικαιούνται θα εξασφαλίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με του ποσού που στοιχημάτισαν (έως ένα όριο).

Το στοίχημα αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμο για τρεις ημέρες. Κατά το διάστημα αυτό, οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι όροι της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Τσεχία-Γερμανία, έως τις 23:35. Το στοίχημα αυτό μπορεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του και να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.70 και άνω, αλλά και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Τέλος, σημαντική προϋπόθεση είναι να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει. Και, μαζί με τα κέρδη, θα αποφέρει στους παίχτες μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία