Δωρεάν στοιχήματα στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα από τη Novibet

Οι αγώνες της Euroleague επιστρέφουν νωρίς αυτή την εβδομάδα και ήδη τα περισσότερα βλέμματα των φιλάθλων είναι στραμμένα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε την Μπαρτσελόνα. Οι παίχτες του στοιχήματος έχουν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού στην εταιρία στοιχημάτων Novibet και μπορούν να προχωρήσουν σε προβλέψεις είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του.

 

Όσοι επιλέξουν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στο Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος της Novibet, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, χάρη στη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας. Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αποψινό αγώνα της Euroleague.

 

Κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει live στον αγώνα, λοιπόν, μπορεί να κερδίσει ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 5 ή 10 ευρώ. Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά**, όμως, θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας και έπειτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές.

 

Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά σε απόδοση 1.50 και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν από 10 έως 25 ευρώ θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 5 ευρώ, ενώ όσοι στοιχηματίσουν από 26 ευρώ και πάνω θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν τα δωρεάν στοιχήματα, ανεξάρτητα από το αν οι προβλέψεις τους επαληθευθούν ή όχι.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τις επόμενες ώρες, μετά τη λήξη του αγώνα, και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα, αγώνα και στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, εξαιρούνται τα συστήματα, καθώς και οι αγορές που συνοδεύονται από προσφορά** 0% γκανιότας*. Κάθε δωρεάν στοίχημα, τέλος, μπορεί να αποφέρει κέρδη έως και 500 ευρώ.

 

Τα δωρεάν αυτά στοιχήματα μπορούν να τα επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία