Ανταμοιβές για τα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο μοιράζει η εταιρία στοιχημάτων Mybet

Η περίοδος μετά την ολοκλήρωση Μουντιάλ μπορεί να θλίβει μερικούς παίχτες του στοιχήματος, λόγω της περιορισμένης ύπαρξης κορυφαίων αγώνων και ευκαιριών στοιχηματισμού, αλλά η Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, φροντίζει να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη τους, μέσω της νέας της προσφοράς. Πρόκειται για μια προσφορά που αποδεικνύει ότι υπάρχουν και μετά το Μουντιάλ κορυφαίες ευκαιρίες στοιχηματισμού και παράλληλα ανταμείβει τους παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Χάρη στη νέα προσφορά, λοιπόν, όσα μέλη της Mybet τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου της επόμενης εβδομάδας θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, που θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Κέρδη χωρίς ρίσκο με τη νέα προσφορά της Mybet

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, έως τις 23 Ιουλίου. Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν αρκετά στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Και, μόλις καλύψουν το απαραίτητο ποσό στοιχηματισμού, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Άλλωστε, στην προσφορά συμμετέχουν κερδισμένα και χαμένα στοιχήματα, αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει η Mybet.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα έως τις 23 Ιουλίου θα εξασφαλίσουν μία ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 10% του συνόλου των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες, έως ένα προκαθορισμένο όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία