Ανταμοιβή για τα στοιχήματα στη Bundesliga 2 από την στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet

Μία από τις διοργανώσεις ποδοσφαίρου που αναμένεται να προσελκύσει ενδιαφέρον και στοιχήματα σήμερα είναι η Bundesliga 2, η δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος. Η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet, μάλιστα, ενισχύει ακόμη περισσότερο το στοιχηματικό ενδιαφέρον που συνοδεύει τη διοργάνωση, ανακοινώνοντας μια νέα προσφορά.

Πρόκειται για μια προσφορά που υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν σήμερα στοιχήματα στην Bundesliga 2. Αναλυτικότερα, όσοι δηλώσουν συμμετοχή και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, που μπορούν να τους αποφέρουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά της Mybet

Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως απόψε στις 00:59. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες της Bundesliga 2, τοποθετώντας στοιχήματα αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω, προκειμένου να αποφέρουν την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά.

Τέλος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία, αν τα στοιχήματα θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Από τη στιγμή που θα τα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς.

 

Διπλό κέρδος για τους παίχτες

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet θα διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Η ανταμοιβή τους θα είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 50% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, προκειμένου να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν στην Bundesliga 2 όχι μόνο μέσω της Mybet καθώς δεν έιναι η μόνη από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας που ανακοίνωσε προσφορά για αυτήν, η Goalbet ανακοίνωσε 0% γκανιότα στον αγώνα Σεντ Πάουλι-Νυρεμβέργη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία