Στη μάχη κατά του ντόπινγκ στην ποδηλασία ρίχνεται η Sportradar!

Η Sportradar αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες διανομής και ελέγχου δεδομένων στον κόσμο και έχουμε συνηθίσει να τη βλέπουμε να συνεργάζεται με αθλητικές ομοσπονδίες, προκειμένου να συμβάλλει στον πόλεμο κατά της χειραγώγησης αγώνων και της στοιχηματικής απάτης. Η πιο πρόσφατη συμφωνία της, όμως, τη φέρνει στον αγώνα κατά του ντόπινγκ στην ποδηλασία!

Αναλυτικότερα, η Sportradar ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία της, αυτή τη φορά με την CADF (Cycling Anti-Doping Foundation), με σκοπό να παρέχει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον αγώνα κατά του ντόπινγκ.

 

Η νέα συνεργασία της Sportradar

Η CADF αποτελεί ανεξάρτητο σώμα της UCI (Union Cycliste Internationale) και έχει επιφορτιστεί το έργο των ελέγχων ντόπινγκ στους αθλητές από όλον τον κόσμο. Η CADF θα έχει για τα επόμενα δύο χρόνια και τη βοήθεια της Sportradar, η οποία θα προσφέρει τις υπηρεσίες και την τεχνογνωσία της στη διαδικασία εντοπισμού ύποπτων περιστατικών στον χώρο της ποδηλασίας.

Παράλληλα, η Sportradar θα συνεργάζεται με την CADF, όχι μόνο στον εντοπισμό ύποπτων περιστατικών, αλλά και κατά τη διαδικασία ερευνών για τους ύποπτους αθλητές. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, οι δύο φορείς είναι σε θέση να καλύψουν τα αντίστοιχα κενά τους και να συνδυάσουν τις δυνάμεις τους για τον ακόμη αποτελεσματικότερο έλεγχο, που θα ενισχύσει την ακεραιότητα της ποδηλασίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

“Η πληροφορία είναι το πολυτιμότερο εργαλείο”

Για τη νέα συμφωνία μίλησε ο διευθυντής των υπηρεσιών ακεραιότητας της Sportradar, Andreas Krannich, δηλώνοντας: “Είμαστε χαρούμενοι που θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες πληροφοριών και έρευνας στην CADF. Η πληροφορία είναι το πολυτιμότερο εργαλείο στον σημερινό αγώνα υπέρ της ακεραιότητας στον αθλητισμό και οι προσπάθειες κατά του ντόπινγκ δεν αποτελούν εξαίρεση. Η υπηρεσία πληροφοριών της Sportradar έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές της στο να διαχειρίζεται σύνθετες αποστολές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών στον τομέα του αντι-ντόπινγκ, και είμαστε σίγουροι ότι θα προσφέρουμε για μια ακόμη φορά πολύτιμα αποτελέσματα σε κάθε έρευνα για ύποπτα περιστατικά στην ποδηλασία”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.