Νέο εργαλείο κατά της στοιχηματικής απάτης από την Playtech

H Playtech αποτελεί δικαιολογημένα μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον κόσμο, καθώς έχει προμηθεύσει με κορυφαίες ηλεκτρονικές πλατφόρμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως οι Paddy Power, Bet365, William Hill και Stoiximan, μεταξύ άλλων. Οι εν λόγω πλατφόρμες δεν προσφέρουν μόνο μια κορυφαία εμπειρία στους παίχτες, αλλά παράλληλα φροντίζουν και για την προστασία τους, μέσω διάφορων τεχνολογιών που έχει λανσάρει η Playtech.

Μια τέτοια τεχνολογία λάνσαρε η εταιρεία και πριν μερικές ημέρες. Η συγκεκριμένη υπόσχεται να προστατεύει τους παίχτες και τις στοιχηματικές εταιρείες από φαινόμενα στοιχηματικής απάτης.

 

Η νέα τεχνολογία της Playtech

Η νέα τεχνολογία έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία Featurespace και προσφέρει άμεση αναγνώριση περιστατικών στοιχηματικής απάτης. Το λογισμικό εντοπισμού στοιχηματικής απάτης λειτουργεί μέσω της αναγνώρισης μοτίβων και του εντοπισμού κινήσεων που μπορούν να σπάσουν αυτά τα μοτίβα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, εξετάζονται κι άλλοι παράμετροι (όπως το πόσο ύποπτο για χειραγώγηση είναι ένα αθλητικό γεγονός) και προκύπτουν συμπεράσματα που, σύμφωνα με την Playtech, είναι πιο ασφαλή από τα συνηθισμένα.

Το λογισμικό ονομάζεται ARIC και προσαρμόζεται σε κάθε παίχτη, δημιουργώντας το προφίλ στοιχηματισμού του και υπολογίζοντας το ρίσκο, μέσω κινήσεων όπως ποσά καταθέσεων και στοιχηματισμού, ρίσκα που είναι διατεθειμένος να πάρει κτλ.. Χάρη στην εκτεταμένη ανάλυση που πραγματοποιεί, μάλιστα, δεν υπόσχεται μόνο να εντοπίζει τους παίχτες που είναι ύποπτοι για στοιχηματική απάτη, αλλά και να “αθωώνει” άμεσα όσους ενδεχομένως κατηγορηθούν άδικα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.