Σε φυσική επέκταση στην Αγγλία ποντάρει η Boylesports

Σε αντίθεση με την πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες  κλείνουν τα φυσικά τους καταστήματα, προκειμένου να επικεντρωθούν στο online και mobile στοίχημα, η Boylesports επικεντρώνεται στη φυσική της παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόσφατα, ο John Boyle, ιδρυτής και αφεντικό της εταιρείας, δήλωσε πως αναζητά ευκαιρίες για να εδραιωθεί με καταστήματα και στην Αγγλία.

 

Ήδη η εταιρία στοιχήματος Boylesports διαθέτει μια μεγάλη και σταθερή βάση πελατών στην Αγγλία, χάρη στην ιστοσελίδα της. Επιπλέον, προσφέρει τις ίδιες υπηρεσίες σε δεκάδες καταστήματα στην Ιρλανδία. O τζίρος που πραγματοποιείται (σε καταστήματα και ιστοσελίδα) αγγίζει σε ετήσια βάση το 1 δις ευρώ και ο Boyle προσβλέπει σε αύξηση, μέσω της φυσικής παρουσίας της εταιρείας του στην αγγλική αγορά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Boylesports και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.