Παραμένουν κορυφαίες οι αποδόσεις της BetFair στην Premier League

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρίας BetFair, οι αποδόσεις που ανακοίνωνε και κατά την τρέχουσα σεζόν της αγγλικής Premier League είναι για μια ακόμη φορά κορυφαίες, σε σύγκριση με τους άμεσους ανταγωνιστές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια έρευνα που δημοσιοποίησε η εταιρεία στοιχήματος δείχνει ότι, κατά μέσο όρο, οι αποδόσεις που ανακοίνωνε κατά τη σεζόν 2017-2018 η BetFair ξεπερνούσαν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η BetFair καταφέρνει να διακριθεί στην συγκεκριμένη έρευνα, η οποία αποτελεί συνδυασμό των δεδομένων των εταιρειών ΤΧ Odds και Betradar. Οι αποδόσεις της πάντα καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, όχι μόνο στον τομέα του ανταλλακτηρίου, αλλά και σε αυτόν της στοιχηματικής ιστοσελίδας της, εκεί που ανακοινώνονται σταθερές αποδόσεις.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Η έρευνα που δημοσιεύει η BetFair ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου του 2017 και περιλαμβάνει το σύνολο της φετινής σεζόν της Premier League. Σύμφωνα με τα στοιχεία των TX Odds και Betradar, οι αποδόσεις που ανακοίνωνε η BetFair στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου ήταν κατά μέσο όρο μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες του άμεσου ανταγωνισμού.

Τα δείγματα των αποδόσεων λαμβάνονταν ανά διαστήματα των 30 λεπτών, από 23 ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα, έως και 30 λεπτά μετά την έναρξή του. Και ο μέσος όρος που προκύπτει από το σύγκριση είναι μεγαλύτερος στην στοιχηματική ιστοσελίδα BetFair, σε σχέση με άλλες ιστοσελίδες.

Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχήματος BetFair παρέμειναν άκρως ανταγωνιστικές (και κορυφαίες) και στην τρέχουσα σεζόν της Premier League, προσφέροντας στους παίχτες την καλύτερη δυνατή αξία στα στοιχήματά τους, αφού διεκδικούσαν περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.