Εντονότερη κουλτούρα υπεύθυνου στοιχηματισμού ζητούν πέντε κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος

Οι CEO πέντε κορυφαίων εταιρειών στοιχήματος προχώρησαν πριν μερικές ημέρες στη σύνταξη μιας κοινής επιστολής, στην οποία ζητούν από όλους τους φορείς της αγοράς να προωθήσουν εντονότερα την κουλτούρα του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Σύμφωνα με τους πέντε CEO, ο υπεύθυνος στοιχηματισμός είναι το μόνο όπλο που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες, αλλά και οι ιστοσελίδες στοιχήματος, προκειμένου να προστατευθούν από τις συνέπειες του εθισμού στον τζόγο.

Η επιστολή των CEO των κορυφαίων στοιχημάτων δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο της ενημέρωσης που πραγματοποίησε η EGBA, όσον αφορά στις επιδόσεις των μελών της στον τομέα του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει υπάρξει σημαντική βελτίωση, αλλά η συνοδευτική επιστολή υπενθυμίζει ότι δεν υπάρχει χώρος για εφησυχασμό.

 

Η επιστολή των πέντε CEO

Την επιστολή υπογράφουν οι CEO πέντε εκ των κορυφαίων εταιρειών στοιχήματος στην Ευρώπη: των Bet365, Entain (ιδιοκτήτριας των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων), William Hill, Kindred (ιδιοκτήτριας της Unibet μεταξύ άλλων) και Betsson. Οι John Coates, Jette Nygaard-Andersen, Ulrik Bengtsson, Henrik Tjärnström και Jesper Svensson υποσχέθηκαν αρχικά να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τα θετικά αποτελέσματα που προέκυψαν από την έκθεση της EGBA, καθώς και να βοηθήσουν στην ενίσχυση του υπεύθυνου στοιχηματισμού μέσω της ανάπτυξης νέων εργαλείων και τεχνολογιών. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τα αποτελέσματα της έκθεσης της EGBA έδειξαν ότι ένα 75% των μελών των ιστοσελίδων τυχερών παιχνιδιών που αποτελούν μέλη της EGBA χρησιμοποίησαν κάποιο εργαλείο υπεύθυνου στοιχηματισμού (όπως όρια καταθέσεων ή εθελοντικός αποκλεισμός) μέσα στο 2020.

Παράλληλα, οι πέντε CEO ζήτησαν από τους συναδέλφους τους να συμμετάσχουν στην προσπάθεια ενίσχυσης της κουλτούρας υπεύθυνου στοιχηματισμού. Σύμφωνα με την επιστολή, απαιτείται να ριζωθεί η έννοια του υπεύθυνου στοιχηματισμού σε κάθε παίχτη, ώστε να το βλέπει ως κάτι φυσικό και απαραίτητο και όχι μόνο ως έναν τρόπο, ώστε να μην εθιστεί στον τζόγο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.