Το νέο app της William Hill για στοίχημα από κινητό

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε το λανσάρισμα ενός νέου app (πρόκειται για μια νέα, επανασχεδιασμένη έκδοση του υπάρχοντος λογισμικού της) για τους κατόχους Android που στοιχηματίζουν από το κινητό τους. Το νέο app έρχεται ως αποτέλεσμα της επιτυχίας του αντίστοιχου προγράμματος για τα iPhone κινητά, αλλά και της εντυπωσιακής αύξησης που έχει σημειωθεί στο online στοίχημα από το κινητό, και διαθέτει νέα στοιχεία.

 

Στοιχεία για το πόσο δημοφιλές έχει γίνει το online στοίχημα από το κινητό βλέπουμε συνεχώς, χάρη σε έρευνες και οικονομικά αποτελέσματα. Η ίδια η William Hill, άλλωστε, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες πως τα στοιχήματα μέσω κινητού ήταν υπεύθυνα για το 39% των συνολικών της εσόδων για το 2013. Επιπλέον, περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια παίχτες κατέβασαν το προηγούμενο app για κινητά. Επομένως, η επένδυση στη mobile πλατφόρμα της είναι μια λογική κίνηση – ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας πως το κέντρο τεχνολογίας της William Hill που εγκαινιάστηκε στο Shoreditch τον περασμένο Νοέμβριο δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

 

Το πρώτο βήμα της επένδυσης αυτής για το 2014 συντελέστηκε με την ανανέωση του app για τα κινητά Android. Το νέο app δίνει πλέον στα μέλη της εταιρείας τη δυνατότητα, μεταξύ άλλων, να παρακολουθήσουν ιπποδρομίες σε ζωντανή μετάδοση (μέσω της υπηρεσίας live streaming), αλλά και να ακούσουν σχολιασμό από το ενσωματωμένο ραδιόφωνο. Πρόκειται για το μόνο app που προσφέρει παράλληλα και τις δύο υπηρεσίες.

 

Από εκεί και πέρα, το νέο app δε διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό του, παρά μόνο ως προς το γεγονός ότι έχει γίνει πιο πρακτικό. Οι τομείς που επανασχεδιάστηκαν διευκολύνουν τους παίχτες, όχι μόνο να βρουν το στοίχημα που τους ενδιαφέρει, αλλά και να το βρουν γρηγορότερα. Οι περισσότερο βιαστικοί, μάλιστα, θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι το app χρειάζεται μόλις 60 δευτερόλεπτα για να φορτώσει.

 

Όσον αφορά στις επιλογές, τέλος, αυτές παραμένουν ίδιες. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες επιλογές σε αθλήματα, διοργανώσεις και στοιχηματικές αγορές και να τοποθετήσουν εύκολα τα στοιχήματά τους. Κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το νέο app, μάλιστα, δικαιούνται και ένα δωρεάν στοίχημα 5 ευρώ, ανεξαρτήτως από το αν είναι νέα ή παλαιότερα μέλη της ιστοσελίδας.

Μπορεί η WlliamHill να είναι από τις πιο παλιές στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο του στοιχήματος αλλά ανανεώνεται συνεχώς και θεωρείται από τις πιο αξιόπιστες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.