Πλουσιότερη στατιστική κάλυψη από την Paddy Power

Η Paddy Power Betfair ενημέρωσε πρόσφατα τους μετόχους της για μια νέα συνεργασία, η οποία θα βοηθήσει τις ιστοσελίδες του στοιχήματος της εταιρείας να προσφέρουν πλουσιότερα στατιστικά στοιχεία και πληρέστερη ενημέρωση στον τομέα του ποδοσφαίρου.

 

Η νέα συνεργασία της εταιρείας αφορά στην Football DataCo, μια εταιρεία διαχείρισης και δημοσίευσης στατιστικών στοιχείων. Η συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται ήδη με κορυφαίες ιστοσελίδες στοιχήματος, όπως οι Bet365, William Hill και Betfred, και προσφέρει έναν πλούτο στατιστικών στοιχείων σε αγώνες των αγγλικών διοργανώσεων Premier League και Football League, καθώς και της σκωτσέζικης Professional Football League.

 

Η νέα αυτή εξέλιξη, λοιπόν, θα ωφελήσει πρώτα απ’ όλα τα μέλη των ιστοσελίδων της Paddy Power BetFair, τα οποία θα έχουν στη διάθεσή τους έναν πλούτο στατιστικών στοιχείων για τους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.