Ενισχύει τη γκάμα εικονικών αθλημάτων η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Όπως και πολλές άλλες στοιχηματικές ιστοσελίδες ανά τον κόσμο, η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 έχει αναγκαστεί να μειώσει τις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει στα πραγματικά αθλήματα, εξαιτίας των αναβολών και των ακυρώσεων που έχει προκαλέσει η παγκόσμια εξάπλωση του κορωναϊού. Οι υπεύθυνοι, όμως, αποφάσισαν να αναπληρώσουν τα κενά που αφήνει η έλλειψη διοργανώσεων στα πραγματικά αθλήματα, ενισχύοντας τη γκάμα εικονικών αθλημάτων που προσφέρουν.

Αναλυτικότερα, η Bet365 ενίσχυσε την ποικιλία επιλογών που προσφέρει στα εικονικά αθλήματα που διεξάγονται στην ιστοσελίδα της, προσφέροντας νέα αθλήματα και νέες διοργανώσεις στα μέλη της.

 

Οι προσθήκες στα εικονικά αθλήματα της Bet365

Η Bet365 διατηρεί μια μεγάλη γκάμα επιλογών στον τομέα των εικονικών αθλημάτων και πλέον αυτή η γκάμα είναι ακόμη μεγαλύτερη, χάρη σε μια νέα προσθήκη: ένα παιχνίδι εικονικού μπάσκετ που έχει σχεδιάσει η Inspired Entertainment. Το νέο παιχνίδι αποτελείται από δύο πρωταθλήματα, ένα ευρωπαϊκό (βασισμένο στη Euroleague) και ένα αμερικανικό (βασισμένο στο NBA) και ξεχωρίζει, χάρη στα τρομερά γραφικά που μπορούν να παρακολουθήσουν οι παίχτες. Παράλληλα, η Bet365 σκοπεύει να προσφέρει σύντομα μία ακόμη νέα επιλογή: ένα εικονικό πρωτάθλημα αμερικανικού ποδοσφαίρου, βασισμένου στο αμερικανικό NFL.

Οι παραπάνω νέες επιλογές είναι το κερασάκι στην τούρτα όσων προσφέρει η Bet365 στον τομέα των εικονικών αθλημάτων. Άλλωστε, οι παίχτες έχουν πολύ περισσότερες επιλογές σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το τένις, οι ιπποδρομίες, οι κυνοδρομίες, τα μηχανοκίνητα, αλλά και το κρίκετ. Σε κάθε άθλημα προσφέρονται διαφορετικές διοργανώσεις και αρκετές στοιχηματικές αγορές, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Τέλος, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν και τους αγώνες, χάρη στα άκρως ρεαλιστικά γραφικά, αλλά και με ελληνική περιγραφή στα περισσότερα αθλήματα!

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.