Πλήρη στατιστικά για το Μουντιάλ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop εγκαινίασε μια νέα ενότητα, στην οποία τα μέλη της μπορούν να βλέπουν στατιστικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας και να ενημερώνονται αποτελεσματικότερα, πριν τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Η νέα αυτή ενότητα, μάλιστα, προσφέρει και επιπλέον υπηρεσίες, όπως η ψηφοφορία για τη νικήτρια ομάδα κάθε αγώνα.

Η νέα ενότητα ονομάζεται World Cup Centre και σε αυτή οι παίχτες μπορούν να ενημερώνονται για στατιστικά, επιδόσεις των ομάδων σε προηγούμενα Μουντιάλ, αλλά και για τις προτιμήσεις των άλλων παιχτών.

 

Τα στατιστικά για το Μουντιάλ που προσφέρει η Betshop

Οι επισκέπτες της νέας αυτής ενότητας θα δουν αρχικά το πρόγραμμα του Μουντιάλ, με όλους τους αγώνες της ημέρας να βρίσκονται σε περίοπτη θέση. Επιλέγοντας έναν αγώνα, οι παίχτες θα είναι σε θέση να δουν τα πλήρη στατιστικά κάθε ομάδας, όσον αφορά στην έως τώρα πορεία της στο Μουντιάλ. Για παράδειγμα, θα μπορούν να δουν το σύνολο των γκολ, των σουτ, των φάουλ και των κόρνερ, συνολικά ή ανά αγώνα. Επιπλέον, θα μπορούν να δουν και τις προηγούμενες επιδόσεις τους στη διοργάνωση, όπως την καλύτερη θέση που έχουν κατακτήσει ποτέ σε Μουντιάλ.

 

Ψηφοφορίες για το τελικό αποτέλεσμα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της ενότητας World Cup Centre, όμως, είναι αυτό που δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να ψηφίσουν σε κάθε αγώνα το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν την πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα και να δουν τι πιστεύουν οι υπόλοιποι παίχτες. Με αυτόν τον τρόπο και, σε συνδυασμό με την πληροφόρηση στον τομέα των στατιστικών, θα μπορούν να αποφασίσουν ευκολότερα σε ποιο σημείο θα στοιχηματίσουν και θα διεκδικήσουν κέρδη.

Να σας θυμίσουμε πως η Betshop για την περίοδο του Μουντιάλ (από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου) ανακοίνωσε πως το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.