Και τμηματικό cash out στην 10Bet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων 10Bet που στοιχηματίζουν στα δημοφιλέστερα αθλήματα έχουν πλέον στη διάθεσή τους μια νέα υπηρεσία, η οποία υπόσχεται μείωση του ρίσκου σε κάθε στοιχήματά τους. Πρόκειται για την υπηρεσία του τμηματικού cash out, η οποία μοιάζει αρκετά με το κλασικό cash out, αλλά επιτρέπει στους παίχτες και να κλείσουν πρόωρα ένα στοίχημά τους και να συνεχίσουν να διεκδικούν κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη υπηρεσία βασίζεται αρχικά στη λογική του cash out. Οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν πρόωρα ένα στοίχημά τους, φοβούμενοι κάποια ανατροπή, και να εισπράξουν μειωμένα κέρδη, πριν τη λήξη ενός αγώνα. Παράλληλα, όμως, το κλείσιμο αυτό είναι τμηματικό, γεγονός που σημαίνει πως κάποια χρήματα θα διατηρήσουν ανοιχτό το στοίχημα και θα συνεχίσουν να διεκδικούν κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα προχωρήσουν σε τμηματικό cash out στο στοίχημά τους θα εισπράξουν ένα τμήμα των χρημάτων που στοιχημάτισαν, συν τα έως τότε κέρδη τους, πατώντας το κουμπί του τμηματικού cash out. Παράλληλα, θα αφήσουν ένα ποσό στο ανοιχτό στοίχημα, το οποίο θα συνεχίσει να διεκδικεί κέρδη, σύμφωνα με τις αποδόσεις που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

 

Με λίγα λόγια, οι παίχτες και θα εξασφαλίσουν κάποια κέρδη, πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, και θα συνεχίσουν να διεκδικούν επιπλέον, όσο το στοίχημά τους παραμένει ανοιχτό. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, άλλωστε, δίνει και τις δύο ευκαιρίες στους παίχτες, δίνοντάς τους ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στα στοιχήματά τους.Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι η υπηρεσία cash out στην 10Bet ανακοινώθηκε στα τέλη του 2015.

Ο λόγος που η 10Bet ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων είναι οι υψηλές αποδόσεις που προσφέρει στο στοίχημα και το γεγονός ότι τις ανακοινώνει νωρίτερα από ότι οι άλλες εταιρίες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 10bet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.