Νέες επιλογές στοιχηματισμού στην ιστοσελίδα της Ladbrokes

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Ladbrokes δίνει εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της – ειδικά σε όσους στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο – καθώς και τη δυνατότητα να συνδυάζουν τις επιλογές τους. Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις, ισχύουν κάποιοι περιορισμοί, όπως συμβαίνει, άλλωστε, σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς. Οι νέες επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει πλέον η Ladbrokes, όμως, έρχονται να εξαλείψουν αυτούς τους περιορισμούς και να επιτρέψουν νέους συνδυασμούς στοιχημάτων.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes συνεργάζεται πλέον με την εταιρεία Digital Sports Tech, η οποία της παρείχε το λογισμικό που επιτρέπει τη δημιουργία νέων στοιχημάτων.

 

Οι νέες επιλογές στοιχηματισμού της Ladbrokes

Οι νέες επιλογές στοιχηματισμού που έχουν στη διάθεσή τους τα μέλη της Ladbrokes έκαναν το ντεμπούτο τους παράλληλα με την έναρξη της νέας σεζόν της Premier League. Βασίζονται στο λογισμικό της Digital Sports Tech και δίνουν αρκετές νέες δυνατότητες στους παίχτες, όπως το να στοιχηματίσουν σε νέα ειδικά για τους ποδοσφαιριστές κάθε ομάδας, αλλά και να συνδυάσουν στοιχήματα του ίδιου αγώνα σε παρολί.

Η δεύτερη επιλογή τους δίνεται μέσω του λογισμικού Quick Pick Accumulators (QPAs), το οποίο δίνει στους παίχτες τη δυνατότητα να συνδυάσουν απλά και ειδικά στοιχήματα από τον ίδιο αγώνα στο ίδιο παρολί. Το ειδικό λογισμικό υπολογίζει τις αποδόσεις, λαμβάνοντας υπόψη κάθε ομοιότητα ανάμεσα στα σημεία.  

Παράλληλα, προϊόν της ίδιας συνεργασίας είναι και το εργαλείο Feed Handler, το οποίο έχει προσαρμοστεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα OpenBet της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes και δίνει στους υπεύθυνους τη δυνατότητα να δημιουργήσουν νέα ειδικά στοιχήματα, τα οποία εμφανίζονται αυτόματα στην ιστοσελίδα της Ladbrokes. Κάθε αγορά και σημείο, μάλιστα, τιμολογείται με την κατάλληλη απόδοση, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει σχεδιάσει η Digital Sports Tech.

Χάρη σε αυτές τις νέες επιλογές στοιχηματισμού, λοιπόν, τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes έχουν ακόμη περισσότερες δυνατότητες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους αγώνες ποδοσφαίρου της επιλογής τους – ακόμη κι αν πρόκειται για έναν μόνο αγώνα, στον οποίο θα τοποθετηθεί ένα παρολί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.