Υπηρεσία δημιουργίας στοιχημάτων στην Coral

Το μόνο που έχουν να κάνουν κατά κανόνα οι πάιχτες του στοιχήματος, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, είναι να επισκεφτούν την ιστοσελίδα, στην οποία διατηρούν λογαριασμό, και να επιλέξουν ανάμεσα στα εκατοντάδες σημεία που καλύπτουν σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές. Σε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την σχετική υπηρεσία και να ζητήσουν ένα εντελώς διαφορετικό στοίχημα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, να προτείνουν το στοίχημα που επιθυμούν και να περιμένουν την έγκριση και την σχετική απόδοση.

 

Η εταιρία στοιχημάτων Coral, όμως, λάνσαρε μια νέα υπηρεσία που βελτιώνει σημαντικά την παραπάνω διαδικασία. Πρόκειται για το Player Bets, μια υπηρεσία που επιτρέπει στους παίχτες να δημιουργήσουν και να επεξεργαστούν τα δικά τους στοιχήματα, με αυτοματοποιημένο τρόπο.

 

Η νέα υπηρεσία έχει λανσαριστεί σε συνεργασία με την Digital Sports Tech και προς το παρόν μπορούν να την εκμεταλλευτούν μόνον όσα μέλη της διαμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία, σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, το ράγκμπι, το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να στοιχηματίσουν σε κάποιο ενδεχόμενο που δεν καλύπτει η Coral στην ιστοσελίδα της δεν έχουν παρά να ανοίξουν την υπηρεσία Player Bets και να δημιουργήσουν το δικό τους στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορούν να δημιουργήσουν το εξής στοίχημα: ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα κατορθώσει πέντε σουτ εντός στόχου στον αγώνα ενάντια στη Μπέρνλι. Αφού δημιουργήσουν το εν λόγω στοίχημα, η υπηρεσία θα υπολογίσει τη σχετική απόδοση και το στοίχημα θα είναι στη διάθεσή του παίχτη.

 

Η νέα αυτή υπηρεσία είναι σίγουρα πρωτοποριακή και ανοίγει την πόρτα σε ένα πλήθος δυνατοτήτων για τα μέλη της Coral. Όπως δήλωσε, άλλωστε, και ο διευθυντής της Digital Sports Tech, Ari Lewski: “ο συγκεκριμένος τρόπος τοποθέτησης στοιχημάτων είναι ένας τομέας που δεν έχει εξερευνηθεί ακόμη και σίγουρα διαθέτει τεράστιες προοπτικές για τους παίχτες”.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.