Νέες επιλογές στοιχηματισμού στην εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet προσφέρει πάρα πολλούς διαφορετικούς τρόπους διεκδίκησης χρημάτων στα μέλη της, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Εκεί, η στοιχηματική ιστοσελίδα ανακοινώνει τα περισσότερα στοιχήματα ανά αγώνα, καθώς καλεί τα μέλη της να προχωρήσουν σε προβλέψεις για διαφορετικές πτυχές των εξελίξεων που πραγματοποιούνται στο γήπεδο.

Πρόσφατα, μάλιστα, η Goalbet εμπλούτισε την ανανεωμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα του live στοιχήματος με ακόμη περισσότερες επιλογές. Χάρη σε αυτό το γεγονός, η Goalbet υποστηρίζει ότι προσφέρει τα περισσότερα στοιχήματα από κάθε άλλον ανταγωνιστή της στην Ελλάδα, στον τομέα του live στοιχήματος.

Παράλληλα, όμως, η Goalbet αύξησε και τις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει και σε όσους προτιμούν να πραγματοποιούν προβλέψεις πριν την έναρξη ενός αγώνα. Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία πρόσθεσε τρεις νέες αγορές στο pre-game στοίχημά της και δίνει ακόμη περισσότερες εναλλακτικές διεκδίκησης χρημάτων στα μέλη της.

 

Οι νέες αγορές στοιχήματος της Goalbet

Αναλυτικότερα, η Goalbet πρόσθεσε τις εξής τρεις νέες στοιχηματικές αγορές στην πλατφόρμα του pre-game στοιχήματος:

- Πρώτος Σκόρερ Αγώνα
- Τελευταίος Σκόρερ Αγώνα
- Παίκτης που Θα Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή

Και οι τρεις ζητούν από τους παίχτες να προβλέψουν πριν την έναρξη του αγώνα και αφορούν στους σκόρερ κάθε αναμέτρησης. Η αγορά του πρώτου σκόρερ του αγώνα καλεί τους παίχτες να προβλέψουν ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ σε μια αναμέτρηση και η αγορά του τελευταίου σκόρερ του αγώνα ποιος θα πετύχει το τελευταίο. Τέλος, η αγορά του παίχτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή απλά ζητά από τους παίχτες ποιος θα πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι νέες στοιχηματικές αγορές βρίσκονται σε κάθε αγώνα ποδοσφαίρου που καλύπτει η στοιχηματική εταιρεία Goalbet και επιτρέπουν στους παίχτες να διεκδικήσουν κέρδη με νέους τρόπους.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη