Αποκλειστικά δικαιώματα για το κολομβιανό ποδόσφαιρο απέκτησε η Genius Sports

Η Genius Sports, μία από τις κορυφαίες εταιρείες συλλογής και διανομής δεδομένων και στατιστικών στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι απέκτησε τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής των στατιστικών και των εικόνων του κολομβιανού ποδοσφαίρου. Η νέα συμφωνία ανάμεσα στην Genius και το πρωτάθλημα DIMAYOR σημαίνει ότι η πρώτη θα μπορεί να διανέμει αποκλειστικά στατιστικά και δεδομένα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται, καθώς και να προσφέρει υπηρεσίες live streaming.

Η Genius Sports είναι μια από τις πιο ανερχόμενες εταιρείες στον τομέα της και η νέα συμφωνία θα ωφελήσει περισσότερες από 150 ιστοσελίδες στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίες θα μπορούν να προσφέρουν βελτιωμένες υπηρεσίες στοιχήματος για το κολομβιανό ποδόσφαιρο, ειδικά στον τομέα του live στοιχήματος.

 

Η νέα συμφωνία της Genius με το κολομβιανό ποδόσφαιρο

Η Genius συνεργαζόταν και παλιότερα με το κολομβιανό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (DIMAYOR), αλλά η νέα συμφωνία της παρέχει περισσότερα δικαιώματα, μεταξύ των οποίων και αυτό της αποκλειστικής διανομής δεδομένων και εικόνων των αγώνων του πρωταθλήματος. Η συμφωνία αφορά στις δύο κορυφαίες κατηγορίες του κολομβιανού πρωταθλήματος, στους αγώνες του Κυπέλλου, αλλά και στο ετήσιο ποδοσφαιρικό event της Superliga.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου των παραπάνω διοργανώσεων είναι πολλοί και η Genius θα έχει το δικαίωμα αποκλειστικής διανομής στατιστικών και εικόνων σε όλους. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι η μόνη εταιρεία που θα μπορεί να παρέχει στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, με τις οποίες συνεργάζεται, στατιστικά και υπηρεσίες live streaming.

Και οι δύο υπηρεσίες που θα προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες μέσω της Genius Sports είναι εξαιρετικά πολύτιμες για τους παίχτες του στοιχήματος, ειδικά για όσους στοιχηματίζουν live. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και να ενημερώνονται για τα έως τότε στατιστικά. Παράλληλα, θα μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά τον αγώνα, μέσω της υπηρεσίας live streaming.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.