Κυπελλάκια με… ούρα από την Paddy Power στο Giro d'Italia!

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power, στη λογική του προκλητικού μάρκετινγκ που μας έχει συνηθίσει, είχε το δικό της σταντ στο τέλος της διαδρομής του ποδηλατικού αγώνα Giro d'Italia, στο οποίο μοίραζε κυπελλάκια με "καθαρά" ούρα, για το αντι-ντόπινγκ κοντρόλ των ποδηλατών!

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία του online στοιχήματος, εκμεταλλευόμενη την αμαρτωλή προϊστορία του θεσμού σε αυτόν τον τομέα, μοίραζε τα κυπελλάκια με το λογότυπό της και "καθαρά" ούρα, ώστε να μη βρεθούν οι ποδηλάτες μπροστά σε απρόοπτα! Ο αγώνας διεξαγόταν για τρίτη ημέρα στην Ιρλανδία και κατευθύνθηκε έπειτα στην Ιταλία.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και είναι η πιο μεγάλη και επιτυχημένη ιστοσελίδα στοιχήματος στην Ιρλανδία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.