To πιο περίεργο στοίχημα του Μουντιάλ

Ένα μέλος της Stan James ζήτησε από τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας στοιχήματος να του ανακοινώσουν τις αποδόσεις για αυτό που μπορεί να χαρακτηριστεί το πιο περίεργο στοίχημα του Μουντιάλ, στον τελικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή. Σύμφωνα με τη Stan James, ο παίχτης ζήτησε να στοιχηματίσει 6 ευρώ στο εξής σενάριο: η Γερμανία προηγείται στο πρώτο ημίχρονο και, στο δεύτερο, ο Mascherano της Αργεντινής κάνει φάουλ και τραυματίζει το Γερμανό Muller μέσα στη μικρή περιοχή. Λόγω τραυματισμού, ο Muller δε μπορεί να εκτελέσει το πέναλτι και το αναλαμβάνει ο Klose, ο οποίος το χάνει!

 

Το στοίχημα που ζητούσε ήταν τόσο συγκεκριμένο που οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να επικοινωνήσουν με τα κεντρικά. Εκεί, η απόδοση υπολογίστηκε στο 400.00.

Η Stan James είναι από τις λίγες στοιχηματικές εταιρίες που διατίθεται στην αγγλική και την ελληνική γλώσσα και προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stanjames και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.