Άνοιξε τις πύλες του το “Μουσείο Σκανδαλιάς” της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power!

To είπε και το έκανε! Η Paddy Power ανακοίνωσε επίσημα τη δημιουργία ενός μουσείου που θα περιλαμβάνει τις πιο ασυνήθιστες, προκλητικές και αμφιλεγόμενες καμπάνιες της! Η στοιχηματική εταιρία γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια της και δημιούργησε έναν ειδικό χώρο στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαμβάνουν μια περιήγηση στον τομέα που έχει κάνει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο γνωστή την Paddy Power: αυτόν της πρόκλησης και της σκανδαλιάς.

Το “Μουσείο Σκανδαλιάς” της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power φιλοξενείται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα στο Fitzwilliam Hotel του Δουβλίνου και θα λειτουργεί έως το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, από τις 12 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι.

 

Τα εκθέματα του μουσείου της Paddy Power

Στους χώρους του μουσείου βρίσκονται κατά κύριο λόγο υπενθυμίσεις και πληροφορίες για τις πιο γνωστές καμπάνιες της Paddy Power, από το 1988 έως σήμερα. Άλλωστε, η εταιρία είναι γνωστή για τις ανορθόδοξες πρακτικές της στον τομέα του μάρκετινγκ, πρακτικές που ουκ ολίγες φορές έχουν προκαλέσει έντονες διαμαρτυρίες. Και επειδή η Paddy Power το γνωρίζει καλά αυτό, δημιούργησε και ένα “Τμήμα Παραπόνων” στο μουσείο, όπου εκτίθενται εκείνες οι καμπάνιες που συγκέντρωσαν τις περισσότερες αρνητικές αντιδράσεις. Στην κορυφή της κατηγορίας αυτής βρίσκεται η καμπάνια του 2014, η οποία βγήκε στον αέρα κατά τη δίκη του Oscar Pistorius και συγκέντρωσε περισσότερες από 5.500 αρνητικές αντιδράσεις!

Βέβαια, στον χώρο του μουσείου υπάρχουν και άλλου τύπου καμπάνιες, που στέφθηκαν από επιτυχία, χωρίς τη συνδρομή αρνητικών αντιδράσεων. Παράλληλα, τις εγκαταστάσεις του επισκέπτονται σε καθημερινή βάση γνωστοί συνεργάτες και πρεσβευτές της Paddy Power ανά τα χρόνια, όπως ο θρυλικός τζόκεϊ Ruby Walsh, ο ποδοσφαιριστής Robbie Keane και ο προπονητής Mick McCarthy.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.