Προειδοποίηση από τους μετόχους της Ladbrokes

Οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας στοιχημάτων Ladbrokes προειδοποιούν τον CEO της εταιρείας, Richard Glynn, πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο της απόλυσης, αν δεν πετύχει έξι βασικούς στόχους μέχρι την περίοδο του Μουντιάλ ποδοσφαίρου, το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρείας έχουν αρνητική πορεία τους τελευταίους μήνες και ο Richard Glynn βρίσκεται πλέον σε αγώνα ενάντια στο χρόνο, προκειμένου να πιάσει τους στόχους που έχουν συμφωνηθεί με τους βασικούς μετόχους. Η διορία που του δόθηκε λήγει πριν την έναρξη του Μουντιάλ, κατά το οποίο η Ladbrokes θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχυρή θέση απένατι στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.