Στα… τάρταρα οι αποδόσεις της Μίλαν για κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Η Μίλαν έχει πραγματοποιήσει ένα μπαράζ εκπλήξεων το φετινό καλοκαίρι, στον τομέα των μεταγραφών, συγκεντρώνοντας κορυφαία ονόματα στην ομάδα της. Οι μεταγραφικές της επιτυχίες, μάλιστα, έχουν αναγκάσει τις στοιχηματικές εταιρίες να μειώσουν σημαντικά τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στην κατάκτηση του επόμενου ιταλικού πρωταθλήματος!

Σε πολλές περιπτώσεις, η απόδοση που συνοδεύει ένα τέτοιο στοίχημα (το να κατακτήσει, δηλαδή, η Μίλαν το πρωτάθλημα της σεζόν του 2017-2018) έχει πέσει έως και κατά 10 μονάδες! Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες, ανακοίνωναν αποδόσεις της τάξης του 17.00, μόλις ολοκληρώθηκε το περσινό πρωτάθλημα. Οι ίδιες ιστοσελίδες, όμως, έχουν ήδη μειώσει τις αποδόσεις αυτές στο 7.00!

 

Τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της Serie A

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Μίλαν βρίσκεται τρίτη στη σειρά των φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία. Πρώτη, φυσικά, είναι η Γιουβέντους (με αποδόσεις ανάμεσα στο 1.50 και στο 2.00) και δεύτερη η Νάπολι (με αποδόσεις κοντά στο 6.00). Ωστόσο, η εικόνα για τις πιθανότητες της Μίλαν έχει αλλάξει σημαντικά, χάρη στις μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Με τη βοήθεια των Κινέζων νέων ιδιοκτητών, άλλωστε, η ομάδα ξόδεψε περισσότερα από 180 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, αποκτώντας, μεταξύ άλλων, τους Leonardo Bonucci, Franck Kessié, Ricardo Rodriguez, André Silva, Hakan Calhanoglu, Andrea Conti και Lucas Biglia. Η ενδυνάμωση της ομάδας δε θα μπορούσε παρά να αυξήσει και τις πιθανότητες που έχει να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Και αυτό με τη σειρά του είχε ως αποτέλεσμα να μειωθεί εντυπωσιακά και η απόδοση που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες στα μακροχρόνια στοιχήματα που αφορούν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν της Serie A.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.