Επαναγορά των μετοχών της πραγματοποίησε η εταιρεία στοιχημάτων Kindred

Η εταιρεία στοιχημάτων Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet και άλλων κορυφαίων ιστοσελίδων, προχώρησε στην επαναγορά μετοχών της, προκειμένου να επιστρέψει στους μετόχους της χρήματα από τα έσοδα της προηγούμενης χρονιάς. Η πρωτοβουλία ανήκει στο ΔΣ της εταιρείας στοιχημάτων και ολοκληρώθηκε πριν μερικές ημέρες.

Συγκεκριμένα, κατά το διάστημα 1-5 Μαρτίου, η Kindred προχώρησε στην επαναγορά 740.000 μετοχών της. Οι μέτοχοι της εταιρείας έλαβαν τα κατάλληλα ποσά, τα οποία προήλθαν από το πλεόνασμα στα ταμεία της Kindred.

 

Το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών της Kindred

Η Kindred ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην επαναγορά μετοχών της στις 26 Φεβρουαρίου και προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις κατά το διάστημα 1-5 Μαρτίου. Οι υπεύθυνοι απέκτησαν 704.000 μετοχές για λογαριασμό της εταιρείας. Τη διαδικασία επαναγοράς ανέλαβε για λογαριασμό της Kindred η τράπεζα Nordea Bank Abp και τηρήθηκαν όλες οι οδηγίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των υπόλοιπων φορέων που ρυθμίζουν τέτοιου είδους συναλλαγές.

Συγκεκριμένα, η Kindred αγόρασε συνολικά 200.000 μετοχές της την 1η Μαρτίου και επιπλέον 400.000 και 40.000 στις 2 και 3 Μαρτίου αντίστοιχα. Τέλος, στις 4 και 5 Μαρτίου, αγοράστηκαν αντίστοιχα 32.000 ακόμα μετοχές. Χάρη στο νέο πρόγραμμα επαναγοράς, η Kindred διατηρεί πλέον 3.675.358 μετοχές της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.