Ενισχύει την προστασία των παιχτών στοιχήματος η Playtech

Η Playtech, μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού, που παρέχει την ηλεκτρονική της πλατφόρμα σε στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως η William Hill, η Paddy Power και η Ladbrokes, ανακοίνωσε ένα νέο που θα σημάνει την ενίσχυση της προστασίας των παιχτών του στοιχήματος από τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο.

Αναλυτικότερα, η Playtech εξαγόρασε την εταιρεία BetBuddy, η οποία θα προσφέρει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της χρήσιμα εργαλεία που θα επιτρέψουν στους παίχτες να ελέγχουν πιο αποτελεσματικά το παιχνίδι τους και να αποφεύγουν τις παγίδες εθισμού.

 

Τα νέα δεδομένα στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech

Η εξαγορά της BetBuddy σημαίνει ότι η Playtech διαθέτει πλέον έναν πλούτο τεχνογνωσίας και εμπειρίας στον τομέα της παρατήρησης συμπεριφορών των παιχτών του στοιχήματος. Το λογισμικό της BetBuddy θα προστεθεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech (και όλων των στοιχηματικών ιστοσελίδων που τη χρησιμοποιούν) και θα προειδοποιεί τους παίχτες, σε περίπτωση που κρίνεται πως παρασύρονται στον στοιχηματισμό τους. Παράλληλα, θα τους προσφέρει ένα πλήθος εργαλείων που θα μπορεί να ρυθμίσει καλύτερα το παιχνίδι τους.

 

Στρατηγικό πλεονέκτημα για την Playtech

Χάρη στη νέα αυτή εξέλιξη, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Playtech (η οποία θεωρείται ούτως ή άλλως μια από τις κορυφαίες σε σχεδιασμό και τεχνολογία) αποκτά ένα ακόμη πλεονέκτημα σε μια απαιτητική παγκόσμια αγορά, ειδικά τώρα που το ζήτημα των κινδύνων του εθισμού στον τζόγο είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Και, λαμβάνοντας υπόψη μας τις υπηρεσίες που προσφέρει η Playtech σε άλλους τομείς, μπορούμε να ελπίζουμε για το καλύτερο και στον τομέα της προστασίας των παιχτών του στοιχήματος από τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.