Και αγώνες Κυπέλλου διοργανώνει στην Κύπρο η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet

Η εταιρία στοιχημάτων Meridianbet έχει έντονη παρουσία στην Κύπρο, όχι μόνο προσφέροντας τις υπηρεσίες της στους παίχτες του στοιχήματος, αλλά και μέσω διοργανώσεων που ενισχύουν τον αθλητισμό στη γειτονική χώρα. Άλλωστε, τους τελευταίους μήνες, η εταιρία στοιχήματος διεξάγει το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Meridian Bet League και τώρα προσθέτει μία ακόμη διοργάνωση: το Κύπελλο Meridianbet.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου διεξάγεται παράλληλα με το Meridian Bet League και οι αγώνες του πραγματοποιούνται κάθε δύο εβδομάδες. Στο τέλος, μία ομάδα θα κατακτήσει το Κύπελλο και τη μεγάλη ανταμοιβή που υπόσχεται η Meridianbet.

 

Οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του Κυπέλλου της Meridianbet

Στη νέα διοργάνωση, όπως και στην προηγούμενη, συμμετέχουν ομάδες ερασιτεχνών και όχι μόνο, οι οποίες αγωνίζονται μεταξύ τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Κάθε δύο εβδομάδες (εκ περιτροπής με το πρωτάθλημα) διεξάγονται νέοι αγώνες, οι οποίοι ανακοινώνονται μία εβδομάδα νωρίτερα. Με άλλα λόγια, μία εβδομάδα θα διεξάγονται οι αγώνες του Meridian Bet League και μία εβδομάδα οι αγώνες του Κυπέλλου.

Η διοργάνωση αποτελείται από δύο φάσεις: των ομίλων και των αγώνων νοκ-άουτ. Και στο τέλος, οι νικητές θα εξασφαλίσουν, όχι μόνο Κύπελλο, αλλά και μια πλούσια ανταμοιβή: 1.200 ευρώ στους λογαριασμούς των παιχτών της στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet.

Οι αγώνες του Meridian Cup, τέλος, έχουν ήδη ξεκινήσει, από τις 30 Ιανουαρίου, και αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως άλλωστε έχει συμβεί και με τους αγώνες του Meridian Bet League.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.