Λεπτομέρειες για τις μισθολογικές διαφορές ανδρών και γυναικών δημοσίευσε η Flutter

H εταιρεία στοιχημάτων Flutter Entertainment, ιδιοκτήτρια των Paddy Power και BetFair μεταξύ άλλων, έδωσε στη δημοσιότητα αναλυτικά στοιχεία για τις μισθολογικές διαφορές που εντοπίζονται ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες υπαλλήλους της, με τη δέσμευση να τις μειώσει τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να δημιουργήσει ένα δικαιότερο εργασιακό κλίμα. Στα στοιχεία γίνεται εμφανές ότι υπάρχουν ανισότητες, όχι μόνο στον αριθμό των υπαλλήλων ανάμεσα στα δύο φύλα, αλλά και στο ύψος των μισθών που εξασφαλίζουν.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ανακοίνωσαν τα εν λόγων στοιχεία, με σκοπό να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την εξισορρόπηση των μισθών τα επόμενα χρόνια. Πρόκειται για μια από τις πρωτοβουλίες της Flutter Entertainment για τη δημιουργία ενός πιο δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε άνδρες και γυναίκες.

 

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Flutter

Στην έκθεση της Flutter για τις μισθολογικές διαφορές συμπεριλήφθηκαν στοιχεία από τις ιστοσελίδες Paddy Power, BetFair, Sky Bet, Pokerstars, αλλά και από τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος της Paddy Power. Τα στοιχεία δείχνουν ότι ο μέσος ημερήσιος μισθός των ανδρών και των γυναικών της εταιρείας διέφερε κατά 9,3% έως 13,7%. Παράλληλα, παρατηρήθηκε μια διαφορά 4,6% στο μέγεθος των bonus που λαμβάνουν άνδρες και γυναίκες.

Παράλληλα, τα στοιχεία της έκθεσης δείχνουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων της εταιρείας είναι άνδρες. Συγκεκριμένα, στο δείγμα που λήφθηκε από την BetFair, το 75% των υπαλλήλων ήταν άνδρες και το 25% γυναίκες, ενώ στο αντίστοιχο δείγμα από την Sky Bet το 77% ήταν άνδρες και το 23% γυναίκες.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, τέλος, δεσμεύθηκαν ότι θα εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για μεγαλύτερο ποσοστό συμπερίληψης στις θέσεις εργασίας της Flutter, αλλά και για εξίσωση των απολαβών ανδρών και γυναικών υπαλλήλων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.