Ρεκόρ στα στοιχήματα για το αγγλικό δημοψήφισμα στη BetFair

Το αγγλικό δημοψήφισμα της προηγούμενης εβδομάδας, το οποίο κατέληξε στο Brexit, δεν απασχόλησε μόνο τους πολιτικούς, τους οικονομολόγους και τους πολίτες, αλλά και τους παίχτες του online στοιχήματος. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, μάλιστα, το δημοψήφισμα οι στοιχηματικές εταιρίες, όπως η ΒetFair, ξεκίνησαν να δέχονται στοιχήματα, υπέρ του Brexit ή του Βremain.

 

Τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στη BetFair και σε άλλες ιστοσελίδες στοιχημάτων , μάλιστα, κατέρριψαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον τομέα των στοιχημάτων για την πολιτική. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στο ανταλλακτήριο της BetFair, η συνολική αξία των στοιχημάτων που τοποθετήθηκαν ξεπέρασε τα 154 εκατομμύρια ευρώ! Τα μέλη του ανταλλακτηρίου, μάλιστα, συνέχιζαν να τοποθετούν νέα στοιχήματα, έως και μερικά λεπτά πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

 

Όσον αφορά στις προβλέψεις των παιχτών του στοιχήματος, αυτές έκλιναν σημαντικά προς το Bremain, έως και τις τελευταίες ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όσοι στοιχημάτιζαν έως εκείνη τη στιγμή στο Brexit να εκμεταλλεύονται αρκετά υψηλές αποδόσεις. Σύντομα, όμως, μερικές ώρες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και το Brexit αποτέλεσε το φαβορί, το οποίο τελικά επιβεβαιώθηκε.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.