Τεράστια κινητικότητα στα στοιχήματα που αφορούν στο Brexit

Ανάμεσα σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα των ημερών ανά τον κόσμο, βρίσκεται και μια κατηγορία στοιχημάτων που συναντάμε σε όλες τις κορυφαίες ιστοσελίδες και αφορά στην πολιτική. Πρόκειται για τα στοιχήματα για το Brexit, τα οποία μπορεί κανείς να συναντήσει σε δεκάδες ιστοσελίδες. Και, όπως έχουν δηλώσει πολλοί από τους υπεύθυνους των στοιχηματικών εταιρειών, τα στοιχήματα αυτά έχουν γίνει ανάρπαστα!

Όπως είναι φυσικό, οι εταιρείες στοιχήματος δε θα μπορούσαν να μη συμβάλλουν στο ενδιαφέρον που δείχνουν οι παίχτες του στοιχήματος για το Brexit. Από τη William Hill και τη BetFair έως την Paddy Power (με μια σειρά εξωφρενικών στοιχημάτων να συνοδεύει τα συνηθισμένα), οι περισσότερες εταιρείες έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν στοιχήματα για κάθε πτυχή του Brexit, από τη συμφωνία και την ημερομηνία εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε., έως τις πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.

 

Αριθμός ρεκόρ των στοιχημάτων για το Brexit

Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, πάντως, δηλώνουν (έστω και ανεπίσημα) ότι τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στο Brexit έχουν σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ στον τομέα της πολιτικής. Η BetFair, μάλιστα, είναι η μόνη που μπορεί να μιλήσει με απτά στοιχεία, λόγω της ιδιόμορφης λειτουργίας του ανταλλακτηρίου στοιχημάτων που διατηρεί.

Σύμφωνα με τη BetFair, λοιπόν, τα χρήματα που έχουν στοιχηματιστεί συνολικά στο ανταλλακτήριό της αγγίζουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ! Τα μισά από αυτά τα χρήματα, μάλιστα, έχουν στοιχηματιστεί την τελευταία εβδομάδα, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν πολλά ακόμη στοιχήματα, έως τις 29 Μαρτίου, που έχει οριστεί η νέα διορία για τη συμφωνία.

 

Τα εξωφρενικά στοιχήματα της Paddy Power

Όσο οι υπόλοιπες εταιρείες στοιχημάτων επικεντρώνονται στα συνηθισμένα στοιχήματα, τέλος, η Paddy Power έχει φροντίσει να ανακοινώσει και κάποιες εξωφρενικές επιλογές για τον απόηχο του Brexit. Μία από αυτές αφορά και στο καταστροφολογικό σενάριο για την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου και καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο τι θα μοιράσει πρώτο μέσω δελτίου η αγγλική κυβέρνηση! Οι επιλογές, για τους απαισιόδοξους, περιλαμβάνουν φαγητό, καύσιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης!

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη