Η Nevada στην κορυφή των Πολιτειών με το μεγαλύτερο πρόβλημα εθισμού στον τζόγο

Μια νέα έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ κατέταξε τις Πολιτείες της χώρας, ανάλογα με τα ποσοστά των κατοίκων τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, και στην πρώτη θέση βρέθηκε η Πολιτεία της Nevada. Η αρνητική πρωτιά της Πολιτείας είναι μάλλον λογική και αναμενόμενη, αφού η συγκεκριμένη διατηρεί μια νόμιμη και τεράστια αγορά τυχερών παιχνιδιών εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τις περισσότερες, οι οποίες διατηρούν ελάχιστα επίγεια καζίνο και μέχρι πρότινος δεν είχαν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Η έρευνα διεξήχθη από την WalletHub και προσφέρει αναλυτικά στοιχεία για τα επίπεδα εθισμού στον τζόγο που έχει να αντιμετωπίσει κάθε Πολιτεία, αλλά και τους μέσους όρους χρεών που έχουν συγκεντρώσει όσοι παίχτες είναι εθισμένοι.

 

Η λίστα με τις Πολιτείες που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα προβλήματα

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, στην κορυφή της λίστας με τα μεγαλύτερα προβλήματα εθισμού στον τζόγο βρίσκεται η Nevada. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Πολιτεία του Mississippi, ενώ ακολουθούν South Dakota, Montana και Louisiana. Ωστόσο, το Mississippi είναι η Πολιτεία με το μεγαλύτερο ποσοστό ενηλίκων με προβλήματα εθισμού στον τζόγο, ενώ ακολουθούν οι Minnesota, Kansas και New Jersey. Σε αυτή τη λίστα, η Nevada βρέθηκε στην πέμπτη θέση.

Στην κατάταξη της λίστας βρίσκονται και οι 50 Πολιτείες των ΗΠΑ, το οποίο σημαίνει ότι ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τελευταίες θέσεις της κατάταξης. Στην τελευταία θέση (το οποίο σημαίνει ότι αντιμετωπίζει τα λιγότερα προβλήματα) βρίσκεται η Utah, ενώ προηγούνται οι North Carolina, Maine και Michigan.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.