Αγγλία: Πρόταση απαγόρευσης στοιχηματικών διαφημίσεων με τη στήριξη της Εκκλησίας!

Το θέμα της απαγόρευσης στοιχηματικών διαφημίσεων κατά τη διάρκεια των ζωντανών μεταδόσεων αθλητικών γεγονότων επανέρχεται στην Αγγλία και αυτή τη φορά όσοι αντιτίθενται στην προβολή των συγκεκριμένων διαφημίσεων έχουν στο πλευρό τους και την Εκκλησία της Αγγλίας! Συγκεκριμένα, μια νέα πρόταση προωθεί τη συγκεκριμένη απαγόρευση και έχει τη στήριξη μιας συμμαχίας πολιτικών από όλα τα κόμματα, καθώς και αυτή της Εκκλησίας της Αγγλίας.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που προκύπτει ένα τέτοιο θέμα στην αγορά στοιχήματος της Αγγλίας. Οι διαφημιστικές προβολές των στοιχηματικών εταιριών κατακλύζουν τις ζωντανές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων και προκαλούν κατά καιρούς πολλές αντιδράσεις. Ανάμεσα σε αυτούς που αντιδρούν πλέον βρίσκεται και η Εκκλησία, η οποία έχει διαμαρτυρηθεί ξανά για το ίδιο θέμα στο παρελθόν.

 

Η Εκκλησία στα… χωράφια του στοιχήματος

Αναλυτικότερα, η πρόταση πραγματοποιήθηκε από τον συντηρητικό πολιτικό Λόρδο Chadlington, με τη στήριξη βουλευτών του Εργατικού και του Δημοκρατικού κόμματος, αλλά και της Εκκλησίας της Αγγλίας. Η συγκεκριμένη πρόταση καλεί την κυβέρνηση να κλείσει το παραθυράκι στο νόμο που επιτρέπει στις στοιχηματικές εταιρίες να ανακοινώνουν μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων αποδόσεις του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων. Η ίδια πρόταση, μάλιστα, προωθεί την απαγόρευση οποιασδήποτε στοιχηματικής διαφήμισης και κατά το διάστημα μίας ώρας πριν την έναρξη και μίας ώρας μετά τη λήξη ενός αγώνα. Η αιτιολογία για την απαγόρευση, φυσικά, είναι ότι τα συγκεκριμένα αθλητικά γεγονότα μπορεί να τα παρακολουθούν και παιδιά.

Ως παράδειγμα προς μίμηση, μάλιστα, αναφέρθηκε η σχετική νομοθεσία της Αυστραλίας, η οποία απαγορεύει τις στοιχηματικές διαφημίσεις κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών μεταδόσεων αγώνων που πραγματοποιούνται το απόγευμα και νωρίς το βράδυ.

Παράλληλα, η Εκκλησία της Αγγλίας ανέφερε ότι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αποτύχει στην προσπάθειά τους να επιδείξουν την παραμικρή εγκράτεια στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ θύμισε και ένα πρόσφατο γκάλοπ που διεξήγαγε η ίδια και έδειξε ότι το 58% των ερωτηθέντων (σε δείγμα 2.000 ατόμων) στηρίζουν την καθολική απαγόρευση στοιχηματικών διαφημίσεων στις τηλεοπτικές προβολές αθλητικών γεγονότων.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη