Τρεις νέες συνεργασίες για την Sportradar

Η Sportradar, η κορυφαία εταιρεία της αγοράς στον τομέα της διανομής στατιστικών και multimedia υλικού, αλλά και στον τομέα του εντοπισμού ύποπτων προς χειραγώγηση αγώνες, ανακοίνωσε τις τελευταίες ημέρες τρεις νέες συνεργασίες με φορείς διεξαγωγής αθλημάτων ανά τον κόσμο. Αναλυτικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την PDC (Professional Darts Corporation) στα βελάκια και τις AFC (Asian Football Confederation) και BFU (Bulgarian Football Union) στο ποδόσφαιρο.

Οι τρεις νέες συμφωνίες θα ενισχύσουν τις παραπάνω διοργανώτριες Αρχές, όχι μόνο στον τομέα της ενημέρωσης, μέσω στατιστικών, αλλά και σε αυτόν την προστασίας της ακεραιότητας των διοργανώσεών τους.

 

Οι νέες συνεργασίες της Sportsradar

Η πρώτη από τις συνεργασίες που ανακοίνωσε η Sportradar αφορά στην PDC, η οποία ουσιαστικά ανανεώνεται και επεκτείνεται. Οι δύο πλευρές, άλλωστε, συνεργάζονται εδώ και χρόνια, με την Sportradar να προσφέρει στατιστικά και ζωντανές μεταδόσεις στην PDC. Η νέα συνεργασία θα διαρκέσει έως το 2022.

Η δεύτερη συνεργασία αφορά στον τομέα του ποδοσφαίρου και πραγματοποιείται με την Ομοσπονδία Ασιατικού Ποδοσφαίρου (AFC). Η συγκεκριμένη συνεργασία αφορά πολύ περισσότερο στον τομέα της προστασίας της ακεραιότητας του αθλήματος. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-2019, η Sportradar θα προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες και θα ερευνά τους αγώνες των ασιατικών πρωταθλημάτων για περιστατικά ύποπτα προς χειραγώγηση και στοιχηματικές απάτες.

Η τρίτη συνεργασία, τέλος, αφορά στο ποδόσφαιρο της Βουλγαρίας. Σε συνεργασία με την Sportradar, η BFU θα πραγματοποιήσει μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων, σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές και αξιωματούχους των δύο κορυφαίων διοργανώσεων της χώρας. Τα σεμινάρια αυτά θα είναι υποχρεωτικά και θα εκπαιδεύουν τους συμμετέχοντες στους τομείς της ακεραιότητας.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.