Άκρως ανταγωνιστικές οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχήματος BetFair στο Champions League

Η εταιρία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας που πραγματοποίησε σε συνεργασία με μια ομάδα ειδικών και ενημερώνει τα μέλη της (και όχι μόνο) ότι οι αποδόσεις που ανακοίνωνε τους τελευταίους μήνες στο Champions League αποτελούσαν κάποιες από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Η έρευνα που πραγματοποιήθηκε αφορά στους αγώνες του Champions League που διεξήχθησαν μέσα στο 2018 (εξαιρούνται οι προκριματικοί του καλοκαιριού) και δείχνει ότι η BetFair ανακοίνωσε κατά μέσο όρο υψηλότερες αποδόσεις από τους βασικούς ανταγωνιστές της.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της BetFair

Η συγκεκριμένη έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της TXODDS και της Betradar. Σύμφωνα με τα στοιχεία της πρώτης, η οποία πραγματοποιούσε σύγκριση των αποδόσεων κάθε 30 λεπτά, οι αποδόσεις της BetFair ξεπερνούσαν κατά μέσο όρο εκείνες του ανταγωνισμού. Η σύγκριση ξεκινούσε 23 ώρες πριν τη σέντρα ενός αγώνα και ολοκληρωνόταν 30 λεπτά μετά την έναρξή του.

Αντίστοιχα, τα στοιχεία της Betradar δείχνουν τις τελικές αποδόσεις σε κάθε αγώνα, τις αποδόσεις εκείνες που εμφανίζονταν κατά τη σέντρα μιας αναμέτρησης. Και σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις κρίνονται άκρως ανταγωνιστικές και πολλές φορές ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού.

Το συμπέρασμα που δημοσιεύει η στοιχηματική εταιρία BetFair, λοιπόν, είναι ότι οι αποδόσεις της κατάφεραν τους τελευταίους μήνες να ξεπεράσουν πολλές από αυτές που ανακοίνωσε ο άμεσος ανταγωνισμός της. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, η υπεροχή της BetFair σε αυτόν τον τομέα θα συνεχιστεί και τα μέλη της θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν κορυφαίες αποδόσεις που ξεπερνούν σε πολλές περιπτώσεις τον ανταγωνισμό.

Τα μέλη της BetFair έχουν τη δυνατότητα να προτείνουν ή να δεχθούν στοιχήματα και στο online ανταλλακτήριό της, όπου οι αποδόσεις και τα πιθανά κέρδη είναι ακόμη υψηλότερα.

Να σας θυμίσουμε πως και πέρσι τέτοια εποχή η Betfair είχε ανακοινώσει παρόμοια έρευνα η οποία και πάλι αποδείκνυε πως είχε τις καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Champions League.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.