Αυξήθηκε η κινητικότητα στη γερμανική αγορά στοιχήματος χάρη στη Bundesliga

Η επιστροφή της Bundesliga μετά από 8 εβδομάδες διακοπής, εξαιτίας της πανδημίας, έδωσε νέο ενδιαφέρον στους παίχτες στοιχήματος από όλον τον κόσμο, αφού ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση ποδοσφαίρου που ξεκίνησε μετά το παγκόσμιο lockdown. Πολύ περισσότερο, όμως, έφερε αύξηση της κινητικότητας στη γερμανική αγορά στοιχήματος, με τις νόμιμες εταιρείες να αποτελούν βασικό όρο αναζήτησης στο Google, αλλά και κύριο αποδέκτη των χρημάτων των παιχτών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ κατά το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου η στοιχηματική κίνηση ήταν σχεδόν μηδαμινή, τον Μάιο αυξήθηκε κατακόρυφα και έφερε έσοδα στις στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη Γερμανία.

 

Οι εκτιμήσεις για την αύξηση των στοιχημάτων στη Γερμανία

Κάποιες από τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες της Γερμανίας, αλλά και οι συνεργάτες τους (για παράδειγμα, η ιστοσελίδα MyWettbonus.de, που παρουσιάζει προσφορές και υπηρεσίες στον τομέα του στοιχήματος), ανέφεραν ότι η κίνηση αυξήθηκε κατά 100%, μόλις η Bundesliga επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Επιπλέον, στοιχεία δείχνουν ότι οι διαδικτυακές αναζητήσεις για τον όρο “sportwetten” (αθλητικό στοίχημα στα γερμανικά) αυξήθηκαν κατά 2,5 φορές. Παράλληλα, αυξήθηκαν και οι αναζητήσεις για τους όρους “Wettbonus” (στοιχηματικό πριμ) και “Wettanbieter” (στοιχηματικές εταιρείες).

 

Σημαντική η συμβολή της Bundesliga και στον υπόλοιπο κόσμο

Όπως είναι φυσικό, δεν ήταν μόνο οι γερμανικές εταιρείες στοιχήματος που είδαν την κίνηση να αυξάνεται, χάρη στην επιστροφή της Bundesliga. Το γερμανικό πρωτάθλημα, που αποτέλεσε το πρώτο που επέστρεψε μετά το lockdown, ωφέλησε σε τεράστιο βαθμό τις στοιχηματικές εταιρείες από όλον τον κόσμο, οι οποίες, ειδικά τις πρώτες ημέρες, δέχθηκαν εκατομμύρια στοιχήματα στους αγώνες του γερμανικού ποδοσφαίρου. Και το ίδιο συνέβη και με τις εταιρείες που διανέμουν τα δικαιώματα μεταδόσεων των αγώνων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ολλανδική Fox Sports 1 ανακοίνωσε πως περισσότεροι από 200.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν ζωντανά τον αγώνα ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Σάλκε – σχεδόν οι διπλάσιοι από τον συνηθισμένο αριθμό τηλεθεατών για τους αγώνες της Bundesliga.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.