Στη διεθνή έκθεση SIGMA ’19 η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δραστηριοποιείται νόμιμα στην Ελλάδα εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ παράλληλα έχει έντονη παρουσία και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αφού δραστηριοποιείται σε κορυφαίες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου. Η διεθνή της παρουσία, όμως, δεν εξαντλείται στις… επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αλλά και σε πιο επίσημες, όπως η παρουσία της σε κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου τυχερών παιχνιδιών.

Μια τέτοια έκθεση διεξάγεται σε μερικές ημέρες στη Μάλτα και η Goalbet δεν παραλείπει να ενημερώσει για την παρουσία της σε αυτή. Πρόκειται για την έκθεση SIGMA ’19, η οποία διεξάγεται στις 27-29 Νοεμβρίου του 2019.

 

Η διεθνής έκθεση SIGMA ‘19

H έκθεση SIGMA ’19 διεξάγεται τα τελευταία έξι χρόνια στη Μάλτα και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Παράλληλα, κάθε χρόνο διεξάγεται και η ασιατική εκδοχή της, στο Μανίλα των Φιλιππίνων. Φέτος, στη Μάλτα θα συγκεντρωθούν περισσότεροι από 12.500 εκπρόσωποι εταιριών και φορέων και επισκέπτες από περισσότερες από 80 χώρες ανά τον κόσμο, προκειμένου να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον τομέα του igaming, αλλά και των τυχερών παιχνιδιών.

Στην έκθεση αυτή θα βρίσκεται και η Goalbet, η οποία θα παρουσιάσει τα προϊόντα της, αλλά και τεχνολογίες και υπηρεσίες που θα απασχολήσουν τα μέλη της τους επόμενους μήνες. Η Goalbet, λοιπόν, καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί το περίπτερό της στην SIGMA ’19, προκειμένου να συζητήσει με τους εκπροσώπους της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.