Αφίσες James Bond από τη Ladbrokes

Το δημιουργικό τμήμα της εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes ζει τις τελευταίες ημέρες στους ρυθμούς του 007, καθώς σχεδίασε μια σειρά από teaser αφίσες, οι οποίες επιχειρούν να θέσουν τον τόνο για την επερχόμενη καμπάνια της νέας ταινίας.

 

Ήδη η νέα ταινία του James Bond έχει αποτελέσει πεδίο φημών και προβλέψεων σε παγκόσμιο επίπεδο και η εταιρεία του online στοιχήματος φροντίζει να προσφέρει στους θαυμαστές του πράκτορα 007 την ημερήσια δόση τους στην ιστοσελίδα της. Όλες οι αφίσες έχουν βασιστεί σε φήμες που ακούγονται για τη θεματολογία της νέας ταινίας, ενώ από αυτές δεν απουσιάζουν και τα σήματα κατατεθέντα του Βρετανού πράκτορα: οι γυναίκες, τα καζίνο και τα αυτοκίνητα.

Η Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στην Αγγλία και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει σε αθλήματα ,στοιχήματα αλλά και παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.