Το ανανεωμένο app της BetVictor για το iPhone

Η στοιχηματική εταιρία BetVictor προχώρησε σε επανασχεδιασμό του app της που προορίζεται για τα iPhone και iPad. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο από τον Δεκέμβριο του 2012, όταν λάνσαρε το app για το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple για πρώτη φορά. Το νέο app έχει επανασχεδιαστεί στον αισθητικό τομέα, ώστε να θυμίζει περισσότερο και την ιστοσελίδα του online στοιχήματος, ενώ έχει αποκτήσει κι ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών, τα οποία έχουν σκοπό να διευκολύνουν ακόμη περισσότερο τα μέλη της εταιρείας που το χρησιμοποιούν.

 

Όπως και το προηγούμενο app, πάντως, το νέο προσφέρει εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, ασφάλεια στις συναλλαγές, ζωντανή απεικόνιση των αποτελεσμάτων των αγώνων, live streaming ιπποδρομιών, αλλά και παιχνίδια του καζίνο. Επιπλέον, διατίθεται και σε έκδοση που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το iPad.

 

Από εκεί και πέρα, το νέο app είναι πλήρως επανασχεδιασμένο και προσφέρει στους παίχτες δύο νέους τομείς. Ο πρώτος αφορά στις λεπτομέρειες του λογαριασμού τους (υπόλοιπο, εκκρεμή μπόνους κτλ.) και ο δεύτερος το ιστορικό των στοιχημάτων τους. Χάρη σε αυτούς, οι παίχτες μπορούν να οργανώσουν καλύτερα το λογαριασμό τους, αλλά και το παιχνίδι τους, εξετάζοντας τα στοιχήματα που τοποθέτησαν στο παρελθόν.

 

Σημαντικά βελτιώθηκε, επίσης, και ο τομέας του live στοιχήματος. Οι παίχτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους ειδικά ρολόγια που μετρούν ζωντανά κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλά και σαφώς πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τους αγώνες. Αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον εμφανίζονται και γραπτά σχόλια κατά τη διάρκεια του αγώνα, τα οποία ενημερώνουν σε βάθος τους παίχτες για την εξέλιξή του. Τέλος, στο νέο app της BetVictor προστέθηκαν κι άλλες ιπποδρομίες στο πρόγραμμα ζωντανών μεταδόσεων μέσω live streaming. Πρόκειται για αυτές της Νότιας Αφρικής, οι οποίες αποδεικνύονται εξαιρετικά δημοφιλείς.

 

Χάρη στον επανασχεδιασμό του app της για το iPhone, λοιπόν, η BetVictor δεν προσφέρει μόνο πρακτικότητα στα μέλη της που θα στοιχηματίζουν στο Μουντιάλ από το κινητό τους, αλλά και νέες υπηρεσίες, με αυτές της live πλατφόρμας να ξεχωρίζουν.

Η BetVictor είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργεί σε 160 χώρες νόμιμα ενώ στην Ελλάδα προς το παρόν δεν δέχεται πελάτες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.