Και κάρτες BeeCash υποστηρίζει πλέον η Championsbet

Η Championsbet αποτελεί μια από τις εταιρίες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα και φροντίζουν να βελτιώνουν συνεχώς τις υπηρεσίες που προσφέρουν προς τους Έλληνες παίχτες, ειδικά όσον αφορά στις δυνατότητές τους σε καταθέσεις και αναλήψεις προς και από τον λογαριασμό τους. Στο πνεύμα αυτό, άλλωστε, φροντίζει συχνά να αυξάνει τις μεθόδους πραγματοποίησης συναλλαγών που υποστηρίζει – και αυτό ακριβώς έκανε και πρόσφατα, προσθέτοντας στη μεγάλη λίστα μεθόδων συναλλαγών και την κάρτα BeeCash.

 

Η συγκεκριμένη κάρτα μπορεί να βρεθεί σε χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα (σε περίπτερα, σούπερ μάρκετ, πρατήρια βενζίνης και αλλού) και λειτουργεί ακριβώς όπως και οι υπόλοιπες προπληρωμένες κάρτες αυτού του είδους. Κάθε BeeCash διαθέτει ένα ποσό χρημάτων, ίσο με την ονομαστική της αξία, και έναν κωδικό. Αποκτώντας την κάρτα, κάθε παίχτης έχει το ανάλογο ποσό στη διάθεσή του και δεν έχει παρά να συμπληρώσει τον κωδικό της κάρτας στο κατάλληλο πεδίο και να πραγματοποιήσει την κατάθεση.

 

Οι κάρτες αυτές, μάλιστα, είναι διαθέσιμες σε μια αρκετά μεγάλη ποικιλία ποσών. Κάθε παίχτης μπορεί να αποκτήσει μια BeeCash των 10, των 20, των 50, των 100, των 150 ή των 250 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχουν όρια στην απόκτησή της, καθώς κάθε παίχτης δε μπορεί να αγοράσει περισσότερες από 10 κάρτες σε μια ημέρα ή κάρτες με συνολική αξία άνω των 1.500 ευρώ.

 

Ένας ακόμη περιορισμός της BeeCash είναι γνωστός στους παίχτες του στοιχήματος που έχουν ξαναχρησιμοποιήσει προπληρωμένη κάρτα στο παρελθόν. Πρόκειται για την αδυναμία υποστήριξης των αναλήψεων από τον λογαριασμό. Κοινώς, τα μέλη της Championsbet μπορούν να προχωρήσουν σε καταθέσεις μέσω της BeeCash, αλλά όχι και σε αναλήψεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα πρέπει να αναζητήσουν μια εναλλακτική μέθοδο από αυτές που υποστηρίζει η  ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.