Ειδική σελίδα για το Μουντιάλ στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Interwetten ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Μουντιάλ και ήδη έχει ολοκληρώσει τις προετοιμασίες της, έχοντας μάλιστα σχεδιάσει μια ολόκληρη σελίδα αφιερωμένη στους αγώνες ποδοσφαίρου της Ρωσίας που θα μονοπωλήσουν τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον των μελών της. Η νέα σελίδα βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Interwetten και περιέχει όλους τους αγώνες της διοργάνωσης (μαζί με όλα τα στοιχήματα που τους συνοδεύουν), καθώς και μια σειρά από αποκλειστικές προσφορές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, οι παίχτες είναι να επισκεφτούν τη συγκεκριμένη σελίδα, όπου θα βρουν κάθε στοίχημα, προσφορά και υπηρεσία που μπορούν να εκμεταλλευτούν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 

Τι περιέχει η νέα σελίδα της Interwetten;

Η νέα σελίδα της εταιρίας στοιχήματος Interwetten δε διαφέρει από τις υπόλοιπες στον σχεδιασμό της, πέρα από το γεγονός ότι η εμφάνισή της είναι επηρεασμένη από το Μουντιάλ. Σε αυτή, οι παίχτες θα βρουν προς το παρόν όλους τους αγώνες των ομίλων της διοργάνωσης. Οι αγώνες αυτοί είναι ταξινομημένοι ανάλογα με τις φάσεις του Μουντιάλ και τις ημερομηνίες διεξαγωγής και ο καθένας συνοδεύεται από δεκάδες στοιχηματικές αγορές που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες.

Επιπλέον, οι παίχτες θα μπορούν να επιλέγουν τους αγώνες που τους ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να εμφανίζονται στην κορυφή της σελίδας, αλλά και να στοιχηματίζουν live, όταν ξεκινήσει και επίσημα το Μουντιάλ. Και, φυσικά, θα μπορούν να εκμεταλλεύονται κάθε υπηρεσία και προσφορά της Interwetten, μέσω των χρήσιμων συντομεύεσεων.

Στην ειδικά σχεδιασμένη σελίδα της Interwetten για το Μουντιάλ, οι παίχτες θα βρουν και καποιες αποκλειστικές προσφορές, όπως το νέο πριμ καλωσορίσματος των νέων μελών της που ανακοίνωσε πρόσφατα. Κάποιες από αυτές μπορούν να τις εκμεταλλευτούν άμεσα, ενώ κάποιες άλλες θα ενεργοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.