Νέα συνεργασία με το τηλεοπτικό δίκτυο CBS ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill, που μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται νόμιμα και στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε μία νέα στρατηγική συνεργασία, η οποία αναμένεται να προωθήσει σε τεράστιο βαθμό το brand και τις υπηρεσίες της. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος ανακοίνωσαν ότι αποτελεί πλέον την αποκλειστική πάροχο δεδομένων στοιχηματισμού και αποδόσεων του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Αυτό σημαίνει ότι το CBS θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά αποδόσεις και στοιχηματικές πληροφορίες από τη William Hill, αναφέροντας την πηγή και προωθώντας την εικόνα της στοιχηματικής εταιρίας.

 

Τεράστια επιτυχία για τη William Hill

Τo CBS είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αρχαιότερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ, αφού εκπέμπει από το 1955. Επιπλέον, πρόκειται για ένα δίκτυο εθνικής εμβέλειας, γεγονός που σημαίνει ότι το όνομα της William Hill θα ακούγεται σε κάθε αγορά των ΗΠΑ, είτε έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα είτε όχι.

Κατά τη διάρκεια των αθλητικών (ή πολιτικών) μεταδόσεων του CBS, λοιπόν, οι παρουσιαστές θα αναφέρονται στις αποδόσεις που ανακοινώνει η William Hill και θα παρέχουν πληροφορίες για τις στοιχηματικές δυνατότητες που προσφέρει, στον τομέα των αγορών και των γενικότερων επιλογών. Επιπλέον, τα δεδομένα που θα παρέχει η William Hill στο CBS θα χρησιμοποιούνται και στην ηλεκτρονική πλατφόρμα CBS Sports, στην οποία έχουν πρόσβαση περισσότερα από 80 εκατομμύρια Αμερικανοί.

Τέλος, το CBS έχει ένα από πλουσιότερα προγράμματα αθλητικών μεταδόσεων στις ΗΠΑ, αφού μεταδίδει ζωντανά αγώνες από διοργανώσεις όπως το NFL, το NCAA και άφθονα κολεγιακά πρωταθλήματα. Η αναφορά των αποδόσεων και των υπηρεσιών της William Hill σε τέτοιου είδους μεταδόσεις θα είναι εξαιρετικά χρήσιμη για τους παίχτες του live στοιχήματος και η στοιχηματική εταιρεία θα επωφεληθεί σε τεράστιο βαθμό από τη νέα συνεργασία της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.