Η υπηρεσία Easy Bet της Betrebels

Στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Betrebels, οι παίχτες έχουν εκατοντάδες επιλογές σε στοιχήματα, ανάμεσα σε 15 αθλήματα, δεκάδες διοργανώσεις ανά τον κόσμο και εξίσου πολλές στοιχηματικές αγορές. Παρά τον αριθμό των επιλογών, η περιήγηση στην ιστοσελίδα είναι εύκολη και οι παίχτες θα βρουν σύντομα αυτό που αναζητούν. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι έχουν φροντίσει ώστε να εξυπηρετήσουν και τους πιο βιαστικούς, προσφέροντας τη νέα υπηρεσία Easy Bet.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για μια συντόμευση προς τους αγώνες των επόμενων ωρών. Ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο στο αριστερό μέρος της κορυφής της κεντρικής σελίδας, οι παίχτες θα βρεθούν μπροστά σε μια λίστα αγώνων. Η συγκεκριμένη λίστα αποτελείται από αγώνες των τριών δημοφιλέστερων αθλημάτων: το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις. Με μια πρώτη ματιά, οι παίχτες μπορούν να δουν πόσοι είναι διαθέσιμοι σε κάθε άθλημα και το εργαλείο επιλογής χρόνου. Οι επιλογές σε αυτό είναι οι εξής: οι αγώνες των επόμενων 3, 6, 12 και 24 ωρών. Επιλέγοντας μια από τις κατηγορίες, θα δουν τους αγώνες που υπάγονται σε αυτές.

 

Αυτοί θα εμφανιστούν ταξινομημένοι σύμφωνα με την ώρα έναρξης και συνοδεύονται από το όνομα της διοργάνωσης και τη σημαία της χώρας. Παράλληλα, εμφανίζονται και οι δημοφιλέστερες στοιχηματικές αγορές (1Χ2, over/under και Goal-Goal / No Goal) με τις αποδόσεις του κάθε σημείου. Επιπλέον, οι παίχτες έχουν την επιλογή να δουν και τις υπόλοιπες διαθέσιμες αγορές, απλά κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, μόλις επιλέξουν ένα σημείο, αυτό θα εμφανιστεί άμεσα στο δελτίο τους.

 

Χάρη σε αυτή την υπηρεσία, λοιπόν, οι παίχτες κερδίζουν τα πολύτιμα λεπτά που θα ξόδευαν στην παραδοσιακή αναζήτηση ενός αγώνα (μέσω του μενού αθλημάτων και διοργανώσεων) και μπορούν να εντοπίσουν πιο γρήγορα τον αγώνα που τους ενδιαφέρει, ανάμεσα στη γκάμα των επιλογών που προσφέρει η ιστοσελίδα της Betrebels η οποία ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος της Ελλάδας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betrebels και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betrebels ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.