Καταθέσεις και μέσω e-banking στην εταιρεία στοιχήματος Betshop

Η εταιρεία στοιχήματος Betshop δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να τροφοδοτήσουν τους λογαριασμούς τους με διαφορετικές μεθόδους, όπως οι πιστωτικές κάρτες, η προπληρωμένη κάρτα Paysafe, τα e-wallets του διαδικτύου, αλλά και το τραπεζικό έμβασμα. Η τελευταία αυτή μέθοδος, μάλιστα, εξελίχθηκε και πλέον τα μέλη της Betshop μπορούν να καταθέτουν εύκολα και άμεσα χρήματα στους λογαριασμούς τους, χρησιμοποιώντας υπηρεσίες e-banking.

Η Betshop, λοιπόν, υποστηρίζει πλέον και καταθέσεις μέσω e-banking, με αποτέλεσμα η διαδικασία τραπεζικού εμβάσματος να γίνεται πιο εύκολη και άμεση.

 

Η νέα δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στην Betshop

Η νέα υπηρεσία της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Betshop υποστηρίζει τις συναλλαγές μέσω των συστημάτων e-banking τεσσάρων ελληνικών τραπεζών: της Eurobank, της Alpha Bank, της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς. Αυτό που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι παίχτες είναι να ενεργοποιήσουν (σε συνεννόηση με την τράπεζά τους) την υπηρεσία e-banking του λογαριασμού τους – εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει – και να ξεκινήσουν να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους μέσω αυτής.

 

Τα πλεονεκτήματα της νέας μεθόδου συναλλαγών

Το βασικότερο πλεονέκτημα της κατάθεσης μέσω της υπηρεσίας e-banking που προσφέρει πλέον η Betshop είναι το γεγονός ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολα, μέσω υπολογιστή. Επιπλέον, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί άμεσα και με ασφάλεια.

Η στοιχηματική εταιρεία Betshop, μάλιστα, επιτρέπει στους παίχτες να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν μέσω e-banking, από 1 ευρώ έως 15.000 ευρώ.

Τέλος, η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω κινητού. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συνδεθούν με την υπηρεσία τους (ακόμη και μέσω των apps που έχουν λανσάρει οι τράπεζες) και να μεταφέρουν εύκολα και άμεσα το ποσό της επιλογής τους στον λογαριασμό τους στη Betshop, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Πριν δύο μήνες η Betshop ανακοίνωσε και νέα μέθοδο ανάληψης για μέλη της σε συνεργασία με την WorldPay.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.