Τμηματικό cash out σε ποδόσφαιρο και τένις από τη BetVictor

H στοιχηματική εταιρία BetVictor προσφέρει μια επιπλέον δυνατότητα στα μέλη της που επιθυμούν να κερδίσουν τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους, μέσω της υπηρεσίας cash out. Πρόκειται για την ολοκαίνουργια υπηρεσία του τμηματικού cash out, το οποίο επιτρέπει στους παίχτες να κλείσουν πρόωρα, όχι απαραίτητα ολόκληρο το στοίχημά τους, αλλά ένα τμήμα του.

 

Η συγκεκριμένη δυνατότητα μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη σε κάθε παίχτη, καθώς του επιτρέπει από τη μία να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού (ειδικά όταν προβλέπει πως μια ανατροπή αναμένεται να του στοιχίσει χρήματα) και από την άλλη να του επιτρέψει να συνεχίσει να διεκδικεί κέρδη με την πρόβλεψή του.

 

Για να προχωρήσει σε τμηματικό cash out ενός στοιχήματος κάποιος παίχτης, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 1 ευρώ, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή τένις. Το στοίχημα μπορεί να το τοποθετήσει είτε πριν την έναρξη του αγώνα είτε κατά τη διάρκειά του, αρκεί να αφορά σε αγώνα που υποστηρίζει την υπηρεσία. Και, προκειμένου να έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε τμηματικό cash out, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του σε μία από τις παρακάτω αγορές: στο 1Χ2, στο over/under του σκορ, στο GG/NG, στο αποτέλεσμα και GG/NG, στο ακριβές σκορ και στο ασιατικό χάντικαπ στο ποδόσφαιρο και στον νικητή αγώνα, στον νικητή σετ και στον αριθμό σετ στο τένις.

 

Με ένα από τα παραπάνω στοιχήματα, λοιπόν, κάθε μέλος της BetVictor θα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει σε τμηματικό cash out. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιλέξει ανάμεσα στο πρόωρο κλείσιμο είτε ολόκληρου είτε τμήματος του στοιχήματός του. Όπως και σε μια συνηθισμένη διαδικασία με στοίχημα cash out, θα δει στην οθόνη του το ποσό που δικαιούται και θα μπορεί να το εξασφαλίσει με το πάτημα ενός κουμπιού.

H BetVictor είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων που δημιούργησαν το online στοίχημα και τώρα λειτουργεί νόμιμα σε 160 χώρες χωρίς η Ελλάδα να συγκαταλέγεται μέσα σε αυτές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betvictor και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betvictor ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.